Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Idealen kuhinjski aparat v trendovskih barvah vključuje kvalitetne priključke za slaščice izdelke za prve impresivne kuharske rezultate. Izjemno zmogljiv motor (900 W) za zahtevnejše testo in hitro obdelavo. Velika mešalna posoda (3,9 l) iz nerjavečega jekla s posebno notranjo obliko. Idealna za vse vrste testa: do 2 kg testa za biskvit ali 1,5 kg kvašenega testa. Hitra in enostavna rešitev za shranjevanje pribora za slaščice v mešalni posodi. Enostaven in varen za uporabo zahvaljujoč Easy-Arm Lift pogonski ročici, Multi-Motion-Drive in avtomatskemu postavljanju v pozicijo parkiranja.

Odlični rezultati ? Priključna moč: 900 W ? 3D sistem za mešanje "Multi-motion-drive" ? 7 delovne hitrosti, trenutna stopnja ? Elektronska regulacija hitrosti vrtenja Vsestranskost ? Možnost razširitve uporabe z dokupnim programom ? Multifunkcijska pogonska ročica s posebnim gonilom in možnostjo 3 pozicij za optimalen prenos moči Udobje ? Easy storage: Predal za navijanje kabla ? EasyArmLift: preprosto in enostavno premikanje večnamenske pogonske ročice s pritiskom na gumb ? LED prikaz načina delovanja in motenj ? Enostavno za čiščenje zaradi ravne površine in dodatnega pribora primernega za čiščenje v pomivalnem stroju ? Mehak zagon motorja preprečuje pljuskanje in prašenje moke ? Avtomatsko posatvljanje v pozicijo parkiranja za lažje dodajanje sestavin Material/Oblika ? Mešalna posoda iz nerjavečega jekla s prostornino 3,9 l za do 2 kg testa za biskvit ali 1,5 kg kvašenega testa Vključen dodatni pribor ? Metlica za gnetenje, metlica za mešanje in metlica za stepanje ? Posebna torbica za dodatni pribor ? Prozoren pokrov z odprtino za dodajanje sestavin ? Interaktiven DVD z recepti v angleškem jeziku Varnost ? Gumijaste prisesalne nožice ? Visoka varnost zaradi zaščite pred preobremenitvijo ? Zaščita pred ponovnim vklopom Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta mešalnika MUM
Moč 900 W
Prostornina vrča 3,9 L
Število hitrosti 7
Vrsta posode inox
Vrsta napajanja vrvični
Garancija 2 leti
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.