Košarica

Košarica je prazna

Cenovni razred
Proizvajalec
 

Mikrovalovne pečice

Prikazanih izdelkov: 56

Mikrovalovna pečica CMG2071DS MIKROVALOVNA CANDY

Mikrovalovna pečica Candy CMG 2071DS ima prostornino 20 l, moč mikrovalov 700 W in moč žara 900 W.
Zaščita PLUS

Mikrovalovna pečica CMGC20DS MIKROVALOVNA CANDY

Mikrovalovna pečica Candy CMGC 20DS ima prostornino 20 l, moč mikrovalov 800 W in moč žara 1000 W. Ima 5 nivojev moči in 8 predstavljenih programov, kot so baby in fit program. Je zelo enostavna za uporabo in ima pregleden zaslon za upravljanje. Z.
Zaščita PLUS

Mikrovalovna pečica CMW22DW MIKROVALOVNA CANDY

Mikrovalovna pečica Candy CMW 22 DW ima prostornino 22 l, moč mikrovalov 800 W, 5 nivojev moči in 8 predstavljenih programov, kot so baby in fit program. Je zelo enostavna za uporabo in ima pregleden zaslon za upravljanje. Z gumbom enostavno določimo željeni program in pečica že deluje.
Zaščita PLUS

Mikrovalovna pečica NNS251WMEPG MIKRO. PEČ. PANASONIC

Samostojna mikrovalovna pečica Panasonic NN-S251WMEPG skrbi za hitro in preprosto pripravo vaših dnevnih obrokov. Vsebuje funkcija za ogrevanje in odmrzovanje hrane. Krmiljenje pečice se izvaja s pomočjo vrtljivega gumba in prilagojene gumbe.
Zaščita PLUS

Mikrovalovna pečica MMO20DEII MIKRO. PEČICA GORENJE

Samostojna mikrovalovna pečica gorenje MMO20DEII z elektronskim upravljanjem, večstopenjskim kuhanjem in barvno lakirano notranjostjo.
Zaščita PLUS

Mikrovalovna pečica MMO20DGWII MIKROV. PEČICA GORENJE

Mikrovalovna pečica Gorenje MMO20DGWII s pulzno tehnologijo - pri tej tehnologiji se mikrovalovi vključujejo po točno določenih časovnih intervalih in segrevajo hrano. Ko mikrovalovi niso prisotni se hrana segreva po naravni poti, tako da toplota iz vročih delov prehaja v hladne.
Zaščita PLUS

Mikrovalovna pečica MO21DGB MIKRO. PEČICA GORENJE

Gorenjeva mikrovalovna pečica MO21DGB s prednastavljenimi programi ter pulzno tehnologijo, za enostavnejšo pripravo jedi. Moč mikrovalov 800 W, moč žara 100W.
Zaščita PLUS

Mikrovalovna pečica GT286SL MIKROVALOVNA WHIRLPOOL

Mikrovalovna pečica Whirlpool GT 286/SL s prostornino 25 L ter 3D sistemom distribucije mikrovalov.
Zaščita PLUS

Mikrovalovna pečica MWD319BL MIKROVAL. PEČ. WHIRLPOOL

Mikrovalovna pečica Whirlpool MWD319BL, prostornine 20 L, moč mikrovalov 700 W s, 3D sistemom distribucije mikrovalov in notranjo LED osvetljitvijo.
Zaščita PLUS

Mikrovalovna pečica NNGD351WEPG MIKROVA PANASONIC

Inverterska mikrovalovna pečica Panasonic NNGD351WEPG z žarom. Ponuja številne funkcije, za hitro pripravo različne hrane.
Zaščita PLUS

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah v Big Bangu.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah v Big Bangu.