Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Samostojna mikrovalovna pečica Panasonic NN-S251WMEPG skrbi za hitro in preprosto pripravo vaših dnevnih obrokov. Vsebuje funkcija za ogrevanje in odmrzovanje hrane. Krmiljenje pečice se izvaja s pomočjo vrtljivega gumba in prilagojene gumbe.

Mikrovalovna pečica Panasonic NN-S251WMEPG ima prijetno površinsko belo površino. Premer plošče je 25,5 cm in notranja prostornina 20 litrov.

Programi in funkcije
Mikrovalovna pečica Panasonic NN-S251WMEPG je zaradi svojih avtomatskih programov primerna za hitro in enostavno pripravo nedokončanih izdelkov. Zahvaljujoč samostojni mikrovalovni pečici, boste lahko uživali v hitri in preprosti pripravi vaših dnevnih obrokov.

Lastnosti
Samostojna mikrovalovna pečica Panasonic NN-S251WMEPG ima notranjo prostornino 20 litrov. Mikrovalovna moč je 800 W. Mikrovalovna je enostavna za uporabo! Z gumbom za upravljanje enostavno nastavljate vse nastavitve programov in vse nastavitve spremljate na LED zaslonu.

Na voljo je tudi dodatna ura in varnostno zaklepanje - otroška zaščita. Avtomatsko odtaljevanje Od zdaj naprej, brez nepotrebnega čakanja na odtalitev vaše zamrznjene hrane. Mikrovalovna pečica Panasonic NN-S251WMEPG ponuja veliko avtomatskih programov odmrzovanja, hrano odatli v kratkem času in s tem pomaga ohranjati hrano svežo!

Program bo izbral optimalno delovanje na podlagi teže vstavljene hrane. Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta mikrovalovne pečice samostojna
Upravljanje mehansko,z gumbi,LED prikazovalnik
Prostornina pečice 20 L
Moč mikrovalov 800 W
Število stopenj moči 5
Širina 43,7 CM
Višina 25,8 CM
Globina 35,3 CM
Barva bela
Garancija 2 leti
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Zagotavljamo vam 100 % zasebnost.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.

Zagotavljamo vam 100 % zasebnost.