Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Multifunkcijski brivnik s 5-smerno brivno glavo priznanega proizvajalca Philips.

Britje brez zarez in urezov tik ob koži. Naš sistem rezil MultiPrecision z zaobljenim profilom glave gladko drsi čez obraz, hkrati pa ščiti vašo kožo. Naš sistem rezil MultiPrecision zajame in odreže vse dlake ter preostalo strnišče – vse v nekaj potezah. 5-smerne prilagodljive glave.Gibanje glave brivnika v 5 različnih smereh zagotavlja stik z obrazom tik ob koži ter natančno britje po vratu in čeljustih. 

Z načinom Aquatec Wet & Dry se lahko odločite za hitro in udobno suho britje, prav tako pa se lahko brijete tudi mokro, z gelom ali peno – tudi pod prho. 

Za dokončno oblikovanje lahko na brivnik priklopite koži prijazni natančni prirezovalnik. Idealen je za oblikovanje vaših brkov in prirezovanje zalizcev. Ob pritisku gumba sistem SmartClean očisti, podmaže in napolni brivnik, da je vsak dan kot nov.

Za eno uro polnjenja imate na voljo 45+ minut za delovanje, kar pomeni okoli 15 britij. Ta brivnik deluje zgolj brezžično. Z vsako polnitvijo se boste brili dlje časa, kar vam omogočajo učinkovite litij-ionske baterije. Če opravite hitro polnjenje za 5 minut, boste imeli dovolj baterije za eno britje.

Intuitivni zaslon prikazuje pomembne informacije za optimalno delovanje vašega brivnika:
- stopenjski indikator baterije
- indikator čiščenja
- indikator iztrošenosti baterije
- indikator zamenjave glave
- indikator potovalnega zaklepa Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta rotacijski
Pralen da
Garancija 2 leti
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.