Velika nagradna igra

 

Velikokrat razmišljate oziroma sanjate o prenovljenem domu s povsem novo, moderno in tehnološko najsodobnejšo opremo? Ste ravno med prenovo vašega sanjskega doma in bi vam zares prišla prav dodatna oprema?
Zbudite se iz sanj, to poletje lahko postanejo resničnost!

 

Z malo sreče bomo kar dvema nagrajencema opremili celoten dom z izdelki v vrednosti zavidljivih 5.000 €. Kar je res edinstveno in navdušujoče je, da si bo nagrajenec lahko izbral opremo po svojih željah. Poleg dveh glavnih nagrad pa bomo izžrebali tudi 20 dodatnih nagrajencev, ki bodo prejeli super praktične tehnološke nagrade.

 

Nagradna igra bo potekala od 16. 6. do 15. 8. 2021, pogoj za vključitev v nagradno igro pa je nakup v vrednosti 100 € ali več v spletni trgovini oziroma v kateri koli poslovalnici Big Bang po Sloveniji. Prijava člana Kluba Big Bang se šteje dvojno, ostale enojno. V Klub se lahko včlanite tukaj.

Prvega nagrajenca za glavno nagrado ter ostalih 10 nagrajencev praktičnih nagrad žrebamo 15. 7. 2021. Prijavljeni interesenti, ki so se že prijavili in še niso bili izžrebani, sodelujejo tudi v naslednjem žrebu do konca Velike nagradne igre in se jim ni potrebno ponovno prijaviti. Drugo žrebanje po potekalo 15. 8. 2021 in s tem datumom se Velika nagradna igra tudi konča.

Splošna pravila ter pogoje najdete tukaj.

 

Želimo vam veliko sreče in ne pozabite, v Big Bangu realiziramo vaše sanje!

Ocenjevanje ni več mogoče