Košarica

Košarica je prazna

Cenovni razred
Proizvajalec
 

Napajalniki

Prikazanih izdelkov: 104

Napajalnik NAPAJALNIK CP750PLUS 750W INTER-TECH

Napajalniki iz serije CP (Combat Power) so kljub ugodni ceni tehnično in kvalitetno zelo dobri. Model CP750 Plus ima dovoj moči za vsak računalnik in močnejše grafične kartice. Opremljen je z aktivnim filtrom PFC in zelo tihim ventilatorjem.
Zaščita PLUS

Napajalnik NAPAJALNIK CP650PLUS 650W INTER-TECH

Napajalniki iz serije CP (Combat Power) so kljub ugodni ceni tehnično in kvalitetno zelo dobri. Model CP650 Plus ima dovoj moči za skoraj vsak računalnik in močnejše grafične kartice. Opremljen je z aktivnim filtrom PFC in zelo tihim ventilatorjem.
Zaščita PLUS

Napajalnik UPS VDF600 300W POWER WALKER

PowerWalker VFD 600 je Standby/Off-Line UPS, ki ponuja zaščito in zanesljivo in cenovno ugodno brezprekinitveno napajanje.
Zaščita PLUS

Napajalnik F5C412EB140W INVERTER BELKIN 140W

Belkin prenosni adapter 140W služi pretvorbi 12Viz avtomobilske DC vtičnice v 220V.Primerno za prenosne računalnike, dlančnikein ostale naprave, ki potrebujejo 220V napajanje
Zaščita PLUS

Napajalnik XP-U90LDCA 90W/12V/220V XPLORE ZA PRENOSNIKE

Univerzalni napajalnik za prenosnike XP-U90LDCA vas bo prepričal z vrhunskim dizajnom in delovanjem. Priloženih 10 najbolj popularnih konektorjev. LCD prikaz moči. Različna izhodna napetost vam zagotavlja napajanje večine računalnikov. AC/DC napajanje, kar pomeni da ga lahko uporabljate doma, v avtu, na barki...
Zaščita PLUS

Napajalnik POWERWALKER VFI 1000C LCD UPS NAPAJANJE

PowerWalker VFI 1000T LCD z online UPS zasnovo s pravo dvojno konverzijo ponuja močno in celovito zaščito za vaše občutljive naprave.
289,99 €
220,99 €
- 24% Brezplačna poštnina

Napajalnik NAPAJALNIK VFI 2000 CRM ONILNE UPS / POWERWALKER

UPS PowerWalker VFI 2000 CRM LCD z online UPS zasnovo s pravo dvojno konverzijo ponuja močno in celovito zaščito za vaše občutljive naprave. Ponuja polno zaščito za kritične naprave, kot so občutljivi serverji, omrežni /telefonski komunikacijski sistemi ali indstrijske aplikacije. Z 2U dizajnom zasede le malo prostora v rack omari. Lahko se vgradi v rack omare ali uporablja samostoječe kot stolp.

Online UPS vedno ponuja čisto moč in zaščito pred vsemi običajnimi težav

509,99 €
399,99 €
- 22% Brezplačna poštnina

Napajalnik POWERWALKER INVERTER 1000 INVERTER/POLNILEC

Sistem inverter/polnilec pretvarja enosmerni tok v izmeničnega z odlično učinkovitostjo.
Zaščita PLUS

Napajalnik NAPAJALNIK 700 PSW 700VA 500W / POWERWALKER

PowerWalker 700 PSW inverter/polnilec ponuja izberljiv visok tok za polnjenje baterij z 100-150Ah (priporočeno). LCD zaslon prikazuje status sistema. Ponuja dva načina delovanja z ozkim razponom napetosti, primernih za osebne računalnike in drugo občutljivo opremo in širok razpon, ki je primeren za gospodinjske aparate.
 
• čisto sinusno valovanje
• narejen za delo z zunanjimi baterijami
• polnjenje ob izklopljenosti
• polnilec 10A ali 15A (izbirno)

Zaščita PLUS

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah v Big Bangu.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah v Big Bangu.