Košarica

Košarica je prazna

769,90 €
654,42 € 654,4200 EUR
ali
15x 43,62 €
Prihranek 115,48 € (15%)
Brezplačna poštnina
od 1.3 do 31.3.2018 oz. do prodaje zalog
K izdelku priporočamo:
Zavarovanje izdelka
Zav. za naključno škodo 5 let
Za vašo napravo lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca.
Dodatna zaščita 5 let
Zaščita Plus za BT 5 let Za izdelke s proizvajalčevo garancijo do 4 let lahko dokupite dodatno obdobje zavarovanja za 2 ali 3 leta po preteku obvezne proizvajalčeve garancije, do skupne zavarovalne dobe 5 let.
Dodatna zaščita 7 let
Za izdelke, ki imajo osnovno proizvajalčevo garancijo 5 let lahko dokupite dodatno obdobje zavarovanja za 2 leti po preteku obvezne proizvajalčeve garancije, do skupne zavarovalne dobe 7 let.
K izdelku priporočamo:
Odklop in dem. starega aparata.
Vaš stari aparat odklopimo in odstranimo, da naredimo prostor za novega. Več o storitvi
Montaža in priklop
Montaža in priklop stropne prostostoječe otočne nape (do 5m cevi) na predpripravljeno elektro inštalacijo. Več o storitvi
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Otočna napa IDR4545E s sistemom P.A.S., s čimer je odsesavanje bolj usmerjeno in hitrejše, poraba energije je manjša, zniža pa se tudi raven hrupa.

Sistem P.A.S. – nova tehnologija
Z novim naprednim, obodnim načinom odsesavanja, sistemom P.A.S., Gorenje predstavlja povsem novo, revolucionarno tehniko prezračevanja.
Pri sistemu P.A.S. se je področje odsesavanja iz središča kuhinjske nape odmaknilo na njene zunanje robove. S tem je odsesavanje bolj usmerjeno in hitrejše, poraba energije je manjša, zniža pa se tudi raven hrupa.

Halogenska osvetlitev
Nape poleg svoje osnovne funkcije prezračevanja predstavljajo tudi dodaten vir svetlobe in tako skrbijo tudi za optimalno razsvetljavo kuhališča. Nekateri modeli so opremljeni s klasičnimi žarnicami, boljši pa omogočajo halogensko osvetlitev, ki je močnejša in varčnejša.

Enostavno čiščenje filtrov
Kovinski maščobni filtri v Gorenjevih napah so preprosto snemljivi in jih enostavno očistite. Operete jih ročno ali v pomivalnem stroju s programom za nežno pomivanje, akrilne ali papirnate maščobne filtre pa enostavno nadomestite z novimi.

Privlačna oblika
Moderne oblike kuhinj ponujajo neizčrpne možnosti oblikovne inovativnosti tudi na področju kuhinjskih nap. Privlačna oblika Gorenjevih nap nadgrajuje odlično funkcionalnost. Inovativne oblike v kombinaciji s pristnimi kovinskimi materiali ter halogensko osvetlitvijo polepšajo vašo kuhinjo.

Tiho delovanje
Poleg zmogljivosti in privlačne oblike je pri napah pomembna tudi glasnost delovanja. Boljše modele odlikuje posebna izolacija, ki zagotavlja izjemno tiho delovanje.

Odzračevalna napa (629 m³/h)
Odzračevalna napa paro in maščobe prestreže, vonjave pa odvede na prosto skozi zračnik.Če lahko v kuhinjo namestite cev za odvajanje zraka na prosto, je najboljša izbira odzračevalna napa, saj lahko na ta način izkoristite vso sesalno moč nape.

Obtočna napa (408 m³/h)
Obtočna napa prestreže zrak, nasičen s paro in vonjavami, ter ga prečiščenega vrne v prostor.
Če možnosti nameščanja odvodne cevi nimate, je dobra alternativa izbira obtočne nape. Taka napa vsesava zrak skozi ogleni filter, kjer iz njega odstrani vse vonjave in paro, potem pa ga prečiščenega vrača nazaj v prostor. Obtočne kuhinjske nape so enostavne za montažo in se ponavadi uporabljajo v stanovanjskih blokih, kjer je nameščanje cevi za neposredno odvajanje zraka na prosto oteženo. Ogleni filter je treba zamenjati enkrat do dvakrat letno, odvisno od tega, kako pogosto je kuhinjska napa v uporabi.

Ostale lastnosti:
- Samostojna, otočna kuhinjska napa
- Upravljanje na dotik
- Elektronsko upravljanje
- Material aparata : kovinsko in nerjavno jeklo
- Funkcija timer - časovna prednastavitev delovanja nape
- Vklopno izklopno stikalo osvetlitve
- Halogenska osvetlitev: 4 x 20 W
- 4 stopnje hitrosti delovanja
- Pokazatelj delovanja
- Zaščita pred hrupom
- Premer odvodne cevi: 15 cm
- Nivo hrupa (max.): 59 dB(A)
Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta nape otočna
Upravljanje elektronsko
Pretok zraka do 670
Glasnost delovanja 59 DB
Širina 39 CM
Barva inox
Garancija 2 leti
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.