VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOgrevanje, hlajenje & kvaliteta zrakaOgrevanjeNAPOLEON ALLURE 60 NEFL60FH električni kamin

NAPOLEON ALLURE 60 NEFL60FH električni kamin

ID: 20365809
659,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Aliansa.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

NAPOLEON električni kamin ALLURE 60 NEFL 60 FH v črni sijaj barvi s širokim steklenim okvirjem vas bo navdušil z realističnim prikazom ognja in vaš proctor prijetno ogrel do 27°C. Električni kamin ima možnost vgradnje ali montaže na steno. Kar vam bolj ustreza, lahko ga preprosto obesite kot umetniško delo ali pa ga vgradite v steno. Priporočamo ga predvsem za namestitev v prostoru, kot je spalnica, dnevna soba ali jedilnica. Privlačen pa bo tudi v baru, restavraciji, na recepciji ali v večji pisarni. Najbolj pride do izraza na stenski površini širine vsaj 170 cm.

Model NAPOLEON ALLURE je na voljo v petih velikostih: 81,3 cm (32 ") // 106,7 cm (42") // 127 cm (50") // 152,4 cm (60") // 183 cm (72").

 

Ključne prednosti, ki vas bodo navdušile pri NAPOLEON električni kaminu ALLURE 60 NEFL60FH

  • Moč ogrevanja do 2000 W
  • Hitra in enostavna namestitev
  • Ultra tanek kamin
  • Kontrolna plošča na dotik
  • Daljinsko upravljanje
  • Prilagodljiva barva in jakost plamena
  • Moč ogrevanja do 2000 W

Električni kamin hitro segreje velike prostore do 30m 2  zahvaljujoč ogrevalni moči do 2000 W. Z 10 nastavitvami temperature zagotavlja prijetno ozračje od 18°C ​​do 27°C. Učinkovita rešitev ogrevanja prostora, v katerem se nahajate. Vgrajena zaščita pred pregrevanjem poskrbi, da ste ob morebitnem stiku s kaminom varni pred opeklinami. Senzor za nadzor temperature pa zazna nenaden padec temperature v prostoru in samodejno spusti temperaturo gretja oziroma se popolnoma izklopi, kadar je nastavljena na najnižjo stopnjo ogrevanja. Na to kamin opozori tudi z zvočnim signalom. Kamin se uporablja preko celega leta, saj lahko grelec preprosto izklopite in enostavno uživate v pomirjujočih učinkih plamena. 

Hitra in enostavna namestitev

Kamin je za praktično uporabo takoj. Vzamete ga iz embalaže in ga v nekaj minutah obesite na steno ter ga priključite v običajno 220-240 V vtičnico. Dolžina priloženega napajalnega kabla je 1,8 m. Priložen je tudi kompleten montažni material. Po želji kamin se lahko vgradite tudi v steno, s tem boste dosegli brezhiben in moderen videz.

Ultra tanek kamin

Globina kamina le 12,7 cm pomeni, da je električni kamin Allure minimalno odmaknjen od stene in tako ne vzame dragocene kvadrature v vašem prostoru. Z vgradnjo kamina v steno pa boste dosegli čist, brezhiben in sodoben videz.  

Kontrolna plošča na dotik

Kontrolna plošča je enostavna za uporabo, gumbi se osvetlijo le ob uporabi, nato pa se zatemnijo. S pomočjo kontrolne plošče imate popoln nadzor nad delovanjem kamina, hkrati pa kontrolni gumbi ne kvarijo celostnega videza kamina, ko se sproščate. 

Daljinsko upravljanje

Ne vstajajte, s tem kaminom lahko upravljate iz udobja svojega naslonjača, saj ima priložen daljinski upravljalnik vse potrebne funkcije za uravnavanje delovanja električnega kamina. Med drugim lahko nastavite tudi časovnik vklopa/izklopa z devetimi stopnjami (30 minut, 60 minut, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ur na dan).

Prilagodljiva barva in jakost plamena

Barvo plamena preprosto prilagodite svojemu dekorju ali celotnemu svojemu razpoloženju, tako da izberete eno od treh barvnih možnosti plamena. Hladna in vabljiva modra, tradicionalna in živahna oranžna ali čudovita kombinacija obeh bo vsakič ustvarila edinstveno razpoloženje. Uživajte v vsakem trenutku s prilagodljivimi, visoko intenzivnimi LED lučmi. Intenzivnost plamena se lahko prilagodi vašim potrebam, na voljo je 5 stopenj jakosti plamena. Kombinacija plamenov in priloženih kristalov, ki jih razporedite po kurišču, zagotavlja edinstveno atmosfero in čudovit pogled na vaš kamin.    

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Dodatno - grelnik zraka
moderen, eleganten dizajn.
Funkcije grelnika zraka
ogrevanje
Sobni termostat
da, da
Teža
28 g
Vrsta ogrevalnega telesa
električni kamin
Zmogljivost segrevanja do [m2]
27
Masa (kg) 0,00
28
Globina [cm]
12.7
Moč [W]
2000
Širina [cm]
152.4
Teža [kg]
28
Višina [cm]
54.6
Število grelnih reber
0
Število reber
/
Funkcije grelnika
ogrevanje
Cached: Sat, 20 Apr 2024 03:39:57 GMT