Košarica

Košarica je prazna

299,99 € 299,9900 EUR
Brezplačna poštnina
K izdelku priporočamo:
Zavarovanje izdelka
KASKO 3 leta
Za vašo napravo lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca. Več o storitvi
KASKO 5 let
Za vašo napravo lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca. Več o storitvi
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Z našo najnovejšo navigacijsko napravo Camper 660LMT-D za voznike avtodomov boste lahko uživali v svobodi odprtih cest, hkrati pa imeli pri roki koristnega vodiča. Camper 660LMT-D vas vodi z berljivim 6-palčnim kapacitivnim steklenim zaslonom, ki je kot nalašč za avtomobil ali avtodom, načrtovanimi potmi za avtodome in prikolice1, cestnimi opozorili ter imenikom kampov.

Naprava 660LMT-D je novi član družine izdelkov Camper in ponuja preprosto oblikovanje načrtovanih poti, informacije o višinskem prerezu ter več milijonov novih in priljubljenih krajev iz storitve Foursquare. Nov profil za načrtovanje poti za avtodome Naprava Camper 660 LMT-D poenostavi navigacijo z avtodomi in prikolicami.

Dobite jo s prednaloženimi podrobnimi zemljevidi Evrope, ki vključujejo tudi cestne omejitve, kot so višine mostov in podobne informacije za večino pomembnejših cest ter avtocest. Preprosto vnesite podatke o avtodomu ali prikolici in Camper 660LMT-D bo s profilom avtodoma1 poiskal najučinkovitejšo načrtovano pot po Evropi.

Načrtovana pot se bo izračunala glede na višino, težo, dolžino in širino vozila. Opozorila na načrtovani poti in višinski prerez V napravo Camper 660 LMT-D so predhodno naloženi podrobni zemljevidi Evrope, ki vključujejo tudi omejitve za avtodome, kot so višine mostov, ostri zavoji in podobne informacije za večino pomembnejših cest in avtocest. Ta koristna opozorila boste lahko slišali in videli. Tako se boste lahko izognili morebitnim nevarnim situacijam.

Camper 660LMT-D vključuje priročno orodje zemljevida, kjer si lahko kar na zaslonu za navigacijo po zemljevidu ogledate informacije o nadmorski višini na načrtovani poti pred vami. Informacije o nadmorski višini lahko tapnete in razširite pogled višinskega prereza. V njem si lahko podrobneje ogledate trenutno nadmorsko višino in višino na cesti pred vami.

S temi informacijami se lahko pripravite na strme hribe na načrtovani poti. Imenik z več kot 9000 kampi Camper 660LMT-D vključuje imenik kampov organizacije ACSI. Na tem izčrpnem seznamu je več kot 9000 krajev v Evropi, dodane pa so jim podrobne informacije o cenah, delovnem času in še več.

Po imeniku kampov ACSI lahko iščete po želenih storitvah, na primer dovoljenju za vstop z domačimi živalmi, trgovinah v kampu, električnih priključkih, da lahko daleč od doma poiščete natanko tisto, kar želite. Preprosto oblikovanje načrtovanih poti in načrtovanje slikovitih poti Če želite voziti po določenih cestah ali krajih, lahko s preprostim oblikovanjem načrtovanih poti brez težav prilagodite svojo pot.

Načrtovani poti na zaslonu dodajte točko in prikazalo se bo obvestilo, v katerem je prikazano, za koliko časa se bo pot podaljšala. Z napravo Camper 660 LMT-D je potovanje pomembnejše od cilja. Z izbirno nastavitvijo slikovitih načrtovanih poti boste lahko raziskali tudi odročnejše kraje. Preprosto si oglejte slikovito načrtovano pot v meniju predogleda načrtovanih poti in uživajte v svobodi odprtih cest. Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta GPS navigacije cestna
Diagonala zaslona 15,24 cm (6'')
Ločljivost zaslona 800x480
Zaslon, občutljiv na dotik Multi-touch
Okvir občutljiv na dotik ne
Visoko odziven GPS sprejemnik da
Garancija 2 leti
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.