Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Na dotik občutljiv zaslon Forerunner 610 še dodatno poenostavi uporabo te zmogljive športne ure – le dotaknite se zaslona in že ste pripravljeni na trening. Vgrajen GPS omogoča natančno spremljanje časa, tempa, razdalje, srčnega utripa, nadmorske višine...

Na dotik občutljiv zaslon
Forerunner 610 je s svojim revolucionarnim načinom upravljanja preko na dotik občutljivega zaslona še hitrejši za uporabo. Med meniji se pomikate s potegom prsta po zaslonu, možnosti potrjujete z dotikom zaslona. Enostavno je tudi pomikanje med različnimi stranmi s podatki treninga – le dotaknite se zaslona in že so vam na voljo drugi podatki. Kljub temu pa je zaslon Forerunner 610 robusten in vodotesen. Forerunner 610 bo deloval ne glede na  okolje, kateremu ga izpostavite. Voda, umazanija in pot ne ovirajo delovanja, hkrati pa je zaslon dovolj občutljiv, da lahko Forerunner upravljate tudi s tekaškimi rokavicami.

Napredne funkcije
V kovinskem ohišju Forerunner 610 so vam na voljo zelo napredne funkcije, ki vam omogočajo trening, kot si ga želite. Naprava spremlja čas, razdaljo, hitrost, tempo, položaj, nadmorsko višino in še veliko drugih podatkov – tako lahko trenirate tako intenzivno, kot želite. Na Forerunner 610  lahko nastavite osnovne, intervalne in napredne treninge (treningi v korakih, katerih intenzivnost nastavite sami). Forerunner omogoča nastavitev območij srčnega utripa ter opozoril, kalorije se računajo preko srčnega utripa. Naprava vas lahko na čas, razdaljo, tempo, kalorije in še veliko drugega opozarja tudi z vibriranjem. Zaradi vgrajenega GPS sprejemnika Forerunner spremlja položaj ter tako zagotavlja osnovne GPS funkcije – zna vas voditi na izhodišče,shranjujete lahko položaje, naprava pa vas bo vodila do teh položajev. Tako lahko brez skrbi tečete po najgostejšem gozdu – tudi če se izgubite, vas bo naprava pripeljala na izhodišče ali označen položaj avtomobila.

Tekmujte med treningom
Funkcija Virtual Racer lahko vsak trening spremeni v navidezno tekmo. Na napravo prenesete posnetek vašega treninga ali treninga koga drugega, nato pa lahko proti temu posnetku tekmujete. Funkcija Virtual Racer v realnem času spremlja hitrost, razdaljo in ostale podatke, tako da dejansko tekmujete proti posnetku treninga in sproti vidite, koliko boljši ali slabši ste. Lahko pa uporabite tudi funkcijo Virtual Partner in tekmujete proti nastavljenem tempu.

Funkcija Training Effect
Forerunner 610 vam pomaga trenirati pametneje, ne le z večjo intenzivnostjo. Funkcija Training Effect, razvita v sodelovanju s podjetjem Firstbeat, omogoča boljše načrtovanje treninga. Funkcija Training Effect meri vpliv treninga na vaše aerobne sposobnosti, kar vam omogoča učinkovitejši trening. Za osnovo funkcije Training Effect Forerunner 610 uporabi vaš profil uporabnika, srčni utrip ter intenzivnost treninga.

Spremljanje zdravja
V povezavi s tehtnico Tanita BC-1000 Forerunner 610 spremlja težo, telesno maščobo, vodo v telesu in še šest drugih podatkov. Podatki se shranijo na Forerunner, po končani vadbi pa jih prenesete na spletni portal Garmin Connect.

ANT+
Za treninge v zaprtih prostorih, kjer ni GPS signala, Forerunner 610 dobi podatke z dodatnih senzorjev s kodiranim prenosom podatkov. Z uporabo inovativne brezžične tehnologije ANT+ se Forerunner 610 povezuje s senzorjem srčnega utripa, dodatnim tekaškim senzorjem korakov (foot pod) ali kolesarskim senzorjem kadence in hitrosti.

Forerunner 610 zaradi elegantne oblike lahko uporabljate kot uro. Omogoča nastavitev alarmov ter prikaz dveh različnih časovnih pasov. Če uro uporabljate le za trening, jo lahko tudi izključite in tako varčujete z baterijo.

Shranjevanje, analiza in izmenjava podatkov
Motivacijo za trening si še povečate z uporabo brezplačnega spletnega portala Garmin Connect ali programa Garmin Training Center. Trening prenesite na računalnik, nato na portal Garmin Connect ali v program Training Center; tako bo na zemljevidu prikazana vaša proga, prikazani bodo podrobni podatki treninga in drugo. Pripravite si lahko tudi cilje treninga, ki vas še dodatno motivirajo k izboljševanju rezultatov.

Lastnosti:

 • Športna ura z na dotik občutljivim zaslonom
 • Opozorila z vibriranjem
 • Vgrajen visoko odziven GPS sprejemnik
 • Izračun kalorij na osnovi srčnega utripa podjetja Firstbeat
 • Trening v petih območjih srčnega utripa
 • Funkcija Training Effect: omogoča bolj efektiven trening
 • Funkcija Virtual Racer: tekmujte proti posnetkom svojih ali tujih treningov; spremljanje prednosti ali zaostanka v realnem času
 • Dodatne motivacijske in trening funkcije: Virtual Partner, proge, napredni treningi
 • Opozorila za tek/hojo omogočajo nastavitev intervalov teka in hoje
 • Brezžični prenos podatkov
 • Lastnosti ure: prikaza časa (12/24h), dva časovna pasova, (dan/datum), dnevni alarm
 • Funkcije GPS: označevanje položaja, nazaj na začetek, pojdi na položaj
 • Uporabna za tek in kolesarjenje
 • Združljiv s kolesarskim senzorjem hitrosti/kadence GSC 10
 • Združljiv s tekaškim števcem korakov (foot pod)
 • Avtonomija baterije: do osem ur (trening) ali do štiri tedne (le kot ura)
 • Združljiv s solarnim polnilcem, tako omogoča večdnevno uporabo
 • Vodotesen po standardu IPX7 (1 m vode 30 minut)
 • Teža: 72 g
 • Zaslon: okrogel TFT zaslon, ločljivost 128 x 128 točk
 • Velikost naprave: 4,57 x 6,35 x 1,42 cm
 • Točnost opravljene poti: 99% ob odprtem pogledu v nebo
 • Temperaturni razpon delovanja: -20°C do 60°C
Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Garancija 2 leti
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.