Išči

NAVITEL R300 GPS avtokamera

ID: 20399619
87,87 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 11.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 3 ponudbe od 58.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Avto kamera NAVITEL R300 GPS, Full HD, 2" zaslon, Night Vision, GPS, 140° snemalni kot, G-senzor, aplikacija

 

Velik zaslon, odlična ločljivost posnetkov in Night Vision za odlične posnetke tudi ponoči

Pri lastnikih avtomobilov se velikokrat nahaja strah, da bo njihovega jeklenega konjička na parkirišču kdo poškodoval ali da bo postal tarča nepridipravov. Avto kamera NAVITEL R300 GPS, z velikim LCD zaslonom velikosti 2" in širokim kotom snemanja 140°, snema in shranjuje posnetke v polni Full HD ločljivosti (1920x1080; 1080p). Vgrajeni optični senzor zagotavlja natančno zajemanje prometnih znakov, registrskih tablic vozil v prometu, voznikovih obrazov oz. beleženje dogodkov kadarkoli. Napredna funkcija senzorja imenovana Night Vision ter 4-plastne steklene leče omogočajo odlično snemanje tudi v slabših svetlobnih pogojih, kot seveda tudi ponoči.

Glede na to, da ima avto kamera vgrajena tudi mikrofon in zvočnik, ne boste nikoli zamudili nobenih podrobnosti in boste imeli v primeru škodnega dogodka vedno dovolj dokazov, ki jih boste predložili policiji ali zavarovalnici.

 

Senzor gibanja, ciklično snemanje in G-senzor

Kamera NAVITEL R300 GPS je opremljena tudi s funkcijo zaznavanja gibanja (Motion Detection), kar pomeni, da začne s snemanjem takoj, ko se začne avtomobil premikati, zaznava pa tudi samo premikanje v vidnem kotu kamere ter lahko posname vsako gibanje celo med vašo odsotnostjo.

Zahvaljujoč samodejnemu cikličnemu snemanje (Loop Recording), se snemanje vožnje nikoli ne ustavi, saj se najstarejši zapisi samodejno zamenjajo z novimi. Kamera slike in videoposnetke nenehno zapisuje, ne da bi pri tem morali ročno izbrisati vsebino vstavljene spominske kartice SD.

Avto kamera R200 NV ima v fotoaparatu vgrajen tudi občutljiv G-senzor, ki zabeleži morebitno nenadno spremembo gibanja in posledično shrani poslikano zaporedje slik. Zagotavlja, da se dnevniki prometnih nesreč samodejno zaklenejo in se ne prepišejo.

Zahvaljujoč majhni priročni velikosti R300 GPS ne omejuje voznikovega vidnega polja. Kamera se povsem preprosto namesti na vetrobransko steklo vašega vozila zahvaljujoč sesalnemu pokrovčku, ki poskrbi za enostavnost vsakodnevne uporabe naprave. Avto kamera se napaja preko 12V priklopa na avtomobilski vtičnici, ki se nahaja že v vsakem avtomobilu.

 

Parking MODE in polnilna baterija

Zahvaljujoč načinu parkiranja (Parking Mode) in vgrajeni polnilni bateriji Li-Polymer lahko avto kamera zazna vibracije tudi v načinu mirovanja in prične s snemanjem, tudi ko je avto parkiran, ko voznika ni v avtu in je naprava izključena.

 

GPS senzor, GPS opozorila in digitalni merilnik hitrosti

Kamera NAVITEL R300 GPS je v bistvu že kar multifunkcijska naprava saj omogoča poleg snemanja tudi digitalni prikaz merilnika hitrosti, vgrajena GPS antena pa vas bo opozarjal na prihajajoče stacionarne radarske kamere in opozarjala na hitrostne omejitve.

Tako boste kot voznik zaradi vgrajene antene GPS in posodobljene baze podatkov, dobili ustrezne in posodobljene podatke o kamerah, potencialno tveganih območjih in servisnih/delovnih razmerah. Inteligentni sistem vozniku omogoča vizualna in zvočna obvestila, ki se aktivirajo okoli 450m pred samo lokacijo kamere ali druge cestne omejitve.

 

Darilo: GPS navigacijske karte 47 držav

Vsak kupec NAVITEL avto kamere dobi kot darilo NAVITEL navigacijske mape Evrope, Rusije, Belorusije, Belorusije, Ukrajine ter Kazakhstana, skupaj kar 47 držav. Licenca je brezplačna in velja 12 mesecev. Po tem času jo lahko vsak uporabnik z nakupom podaljša na uradni strani lastnika licence NAVITEL.

 

 

Tehnične specifikacije

2'' velik LCD zaslon

Full HD, 1920x1080/30fps, 1080p

Optični senzor GC2053

4-plastne steklene leče

NV (night vision) – odlični posnetki tudi ponoči

140° širok kot snemanja

Reža za MicroSD kartico do 64GB

Video format: MOV (H.264)

Format slike: JPG

Neprekinjeno snemanje (Loop recording)

Zaščita proti prepisovanju (Overwrite protection)

Auto-Start

G-senzor

Detektor gibanja (Motion detection)

Parking mode

Snemanje zvoka (Sound recording)

Vgrajena GPS antena

GPS obveščanje (Radarske kamere, Opozorila, Hitrost)

Digitalni merilnik hitrosti (Digital Speedometer)

Vgrajen zvočnik

Vgrajen mikrofon

Napajanje (12-24V 1.5A) - USB DC 5V 1A

Priklop preko micro USB kabla

Vgrajena baterija: Li-Polymer, 180mAh 3.7V

Dimenzije: 63x56x33mm

Teža: 48g

V kompletu: kamera, avto polnilec, stojalo za namestitev na vetrobransko steklo, navodila za uporabo, garancijski list

Darilo: Karta Evrope, Rusije, Belorusije, Kazahstana, Belorusije, Ukrajine (skupaj 47 držav)

Garancija: 24 mesecev

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta videokamere
avto kamera
Cached: Thu, 28 Mar 2024 17:03:24 GMT