Išči

NAVITEL R450 NV avto kamera

ID: 20406325
81,35 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 10.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 3 ponudbe od 56.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Avto kamera NAVITEL R450 NV, Full HD, 2.35" zaslon, Night Vision, 130° snemalni kot, G-senzor, aplikacija

 

Napredna avto kamera

Navitel R450 NV je moderna in kompaktna avto kamera, ki snema posnetke v visoki ločljivosti 1080p Full HD. Na zadnji strani avto kamere je velik 2,35“ (5,97 cm)  IPS zaslon, ki prikazuje vse podatke o snemanju, vgrajen pa ima tudi natančen senzor s tehnologijo Night Vision. V kompletu z avto kamero je priložen tudi darilni bon za 12-mesečno licenco aplikacije Navitel Navigator.

Predstavitev

Popoln pomočnik na vaši poti!

Navitel R450 NV je sodobna in kompaktna avto kamera z ločljivostjo snemanja Full HD (1920 × 1080. Avto kamera je primerna za širok krog uporabnikov, namestitev v navadne avtomobile, za uporabo v taksijih, službenih avtomobilih, komercialnih prevoznih sredstvih, kombijih, tovornjakih...

Zahvaljujoč senzorju GC2053 s tehnologijo Night Vision in najsodobnejši stekleni optiki bo kamera zagotavljala podrobne videoposnetke in fotografije, tudi pri šibki svetlobi. Vgrajeni G-senzor posnetke na kameri varuje pred prepisovanjem in jih shrani v posebno mapo, da se nikoli ne bodo izbrisali.

Posnetki, ki jih beleži kamera, se shranjujejo na microSD kartico do 128 GB (ni priložena), ki jo enostavno vstavite v režo na kameri, in že je pripravljena na uporabo.

Kakovostni posnetki, kjerkoli in kadarkoli!

Pomembna prednost Navitel R450 NV je visokokakovostna steklena optika. Zahvaljujoč njej so videoposnetki bolj jasni in podrobni. Snemalni kot kamere je širok kar 130°, kar vam omogoča, da v okvir zajamete ne samo cesto pred avtomobilom, temveč tudi sosednje pasove in pločnik!

Po zaslugi nameščenega superkondenzatorja s skoraj neomejeno življenjsko dobo ne rabite skrbeti za varnost videa, na primer, ko je napajanje izklopljeno v primeru nesreče, nenadnih sprememb zunanje temperature ali v drugih okoliščinah.

Dodatne prednosti Navitel R450 NV

G-senzor - V primeru ostrega manevra ali prometne nesreče sistem shrani video datoteko dogodka v zaščiteno mapo. Omogočeno je tudi nastavljanje občutljivosti senzorja.

Funkcija Auto Start - Samodejni zagon snemanja v primeru nesreče ali ostrega manevra.

Vgrajen zvočnik in mikrofon - Na kameri sta vgrajena zvočnik in mikrofon, ki poskrbita za kakovostne videoposnetke z zvokom.

Shranjevanje na microSD kartico - Posnetki se shranjujejo na kartico, ki jo vstavite v režo na kameri. Avto kamera podpira kartice do velikosti 128 GB.

Povezovanje vzvratne kamere - Kamera omogoča, da nanjo dodatno priklopite vzvratno avto kamero, ki še poveča varnost in pregled nad vozilom.

Navitel DVR Player - Za ogled in urejanje video in foto datotek z avto kamere na računalnikih z operacijskim sistemom Windows uporabite program Navitel DVR Player.

Popoln komplet z darilnim bonom

Komplet vsebuje vse kar potrebujete za namestitev in delovanje Navitel R450 NV. Vključena je avto kamera, avtomobilski polnilec in vsi nosilci ter kabli za napajanje ter povezavo. Poleg vsega je vključen tudi poseben darilni bon za aktivacijo namenske aplikacije Navitel Navigator.

Bon velja za uporabo aplikacije za 12 mesecev, aplikacija pa deluje z vsemi Navitel napravami in vključuje natančne in podrobne zemljevide Evrope, Rusije, Belorusije, Ukrajine in Kazahstana.

Vsebina pakiranja

avto kamera R450 NV

nosilec za pritrditev

avtomobilski polnilec

kabel za napajanje

krpa iz mikrovlaken

darilni bon za aplikacijo Navitel Navigator

navodila za uporabo

Tehnične specifikacije

Zaslon: 2,35“ (5,97 cm) IPS zaslon

Ločljivost zaslona: 480 x 320 px

Senzor: GC2053 (s tehnologijo Night Vision)

Ločljivost snemanja: Full HD (1920 x 1080 px)

Snemalni kot: 130°

Material objektiva: 4-slojno steklo

Dolžina videoposnetkov: 1 / 3 / 5 min

Zaščita pred prepisovanjem: DA

Funkcije: Auto-Start (samodejni zagon), G-senzor, snemanje zvoka, masovno shranjevanje datotek

Formati datotek: AVI, JPG

Vhodi: mini USB, microSD, AUX

Shranjevanje datotek: microSD kartica (do 128 GB)

Napajanje: USB 2.0 DC5V 1.5A

Zvočnik: DA, vgrajen

Mikrofon: DA, vgrajen

Namestitev: nosilec s prisesko

Darilni bon: zemljevidi Evrope, Rusije, Belorusije, Kazahstana, Ukrajine (12-mesečna licenca)

Dimenzije: 75 x 44 x 34 mm

Barva: črna

Teža: 62 g

Garancija: 24 mesecev

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta videokamere
avto kamera
Cached: Thu, 28 Mar 2024 16:48:56 GMT