VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoMonitorjiNEC Multisync E558 139cm (55") 4K IPS 16/7 LCD informacijski monitor

NEC Multisync E558 139cm (55") 4K IPS 16/7 LCD informacijski monitor

ID: 20311383
844,99 €

ali od 22,50 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
NEC Multisync E558 139cm (55") UHD IPS LED LCD informacijski monitor

 

Funkcionalnost, ki jo potrebujete, po želeni ceni

Profesionalna rešitev za nizkoproračunske namestitve, serija E nadomesti rabo domačih televizorjev, ki niso primerni za svoje namene. Zasnovana za strogo komercialno uporabo, serija E zagotavlja funkcionalnost in zanesljivost, ki jo potrebujete, po želeni ceni.

Integriran MediaPlayer podpira izvorno ločljivost UHD in visok dinamični razpon (HDR) za globoke kontraste in predvajanje vsebine naravnega videza, s funkcijo samodejnega predvajanja. USB MediaPlayer, ki ne potrebuje dodatnih kablov, zunanjih naprav ali programske opreme, omogoča preprosto brezhibno profesionalno rešitev označevanja. Medtem pa vmesnik USB z močjo 10 W podpira povezavo zunanjih naprav, če je potrebna dodatna rač unalniška moč.

Za takojšen zagon, v prostorih za sestanke, se vhodi samodejno zaznajo, z enostavnim preklapljanjem med viri HDMI. Upravitelji bodo z vgrajenim LAN -om in funkcijo NaviSet Administrator 2 NEC -a pozdravili možnost daljinskega upravljanja svoje digitalne naprave, zaradi česar je serija E popolna izbira za poslovne sejne sobe in digitalno označevanje.

Prednosti
Zmanjšani stroški namestitve in obratovanja - visoko energetsko učinkovit zaslon, z LED osvetlitvijo zagotavlja nizko porabo energije, daljšo življenjsko dobo osvetlitve ozadja in lažjo zasnovo za enostaven transport, montažo in namestitev.
Tanek dizajn in integrirani zvočniki - estetska oblika je prijetna za oko in omogoča enostavno in poceni namestitev.
Prihodnost pripravljena povezljivost - z več industrijsko standardnimi digitalnimi in analognimi signalnimi vhodi za prilagodljivo integracijo v AV infrastrukturo.
Samostojno upravljanje - zaslon je zasnovan za preprosto samostojno delovanje, zaradi vgrajenega predvajalnika USB, zvočnikov in funkcionalnosti razporejanja.
Predvajanje vsebine brez napora - vgrajen medijski predvajalnik USB podpira različne formate slikovnih video datotek za enostavno in samostojno predvajanje vsebine.

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
139 cm (55")
Ločljivost zaslona
3840x2160
Vrsta panela
IPS
Odzivni čas zaslona [ms]
8
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
60
Kontrast
1200:1
Priključki
HDMI, 3,5 mm audio
Vidni kot (H/V)
178°/178°
Svetilnost zaslona [cd/m2]
350
Oblika zaslona
raven
VESA stenska montaža
da
Dimenzija nosilca (VESA standard)
100 x 100
Vgrajeni zvočniki
da
Razred energijske učinkovitosti
G
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Garancija v letih
3
Cached: Fri, 19 Apr 2024 02:12:32 GMT