Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoMonitorjiNEC Multisync ME551 139cm (55") UHD IPS LED LCD informacijski monitor

NEC Multisync ME551 139cm (55") UHD IPS LED LCD informacijski monitor

ID: 20311380
1.270,99 €

ali od 33,84 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
NEC Multisync ME551 139cm (55") UHD IPS LED LCD informacijski monitor

 

Serija NEC ME ponuja profesionalni nabor funkcij in priznano visoko zanesljivost podjetja NEC, vendar po zelo privlačni ceni ponuja odlično priložnost za digitalizacijo vaših oznak. Samo zasloni komercialnega razreda lahko zagotavljajo zanesljivo in dolgo življenjsko dobo, serija ME pa nizkoproračunskim poslovnim subjektom predstavlja nadgradnjo na profesionalno digitalno označevanje, ne da bi za to potrebovali strokovno znanje.

Serija ME, opremljena z integriranim USB MediaPlayerjem, ponuja predvajanje, ki ga je mogoče enostavno nadgraditi zaradi modularnega pristopa NEC. Uživajte v vsej prilagodljivosti, ki jo potrebujete za ustvarjanje, načrtovanje in predvajanje strokovnih označb, kar pomeni, da je vaše sporočilo vedno sveže in posodobljeno. Za ležečo ali portretno orientacijo in do 18 ur neprekinjenega delovanja, lokalni trgovci na drobno, restavracije in mala podjetja lahko svojim strankam ponujajo dinamično oglaševanje in razvedrilo, hkrati pa izkoristijo učinkovitost, pridobljeno z digitalizacijo.

Prednosti
Sodobna in tanka oblika - robustna, a elegantna, ki omogoča nevsiljivo integracijo v katero koli okolje.
Varno upravljanje na daljavo - daljinsko in varno upravljajte svoje naprave z NEC NaviSet Administrator 2; proaktivno upravljajte zahteve vzdrževanja in prihranite čas in denar.
Enostavnost uporabe in delovanja - pametna namestitev, delovanje in vzdrževanje zagotavljata natančno delovanje skozi celotno življenjsko dobo zaslona, ??kar prihrani čas, trud in denar.
Prihodnost pripravljena povezljivost - z več industrijsko standardnimi digitalnimi in analognimi signalnimi vhodi za prilagodljivo integracijo v AV infrastrukturo.
Predvajanje vsebine brez napora - vgrajen medijski predvajalnik USB podpira različne formate slikovnih video datotek za enostavno in samostojno predvajanje vsebine.

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
139 cm (55")
Ločljivost zaslona
3840x2160
Vrsta panela
IPS
Odzivni čas zaslona [ms]
8
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
60
Kontrast
8000:1
Priključki
DP, HDMI, 3,5 mm audio
Vidni kot (H/V)
178°/178°
Svetilnost zaslona [cd/m2]
400
Oblika zaslona
raven
VESA stenska montaža
da
Vgrajeni zvočniki
ne
Razred energijske učinkovitosti
G
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Garancija v letih
3
Cached: Thu, 25 Apr 2024 04:53:19 GMT