Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

S pomočjo električne zobne ščetke Sonicare HealthyWhite lahko hitro in enostavno odstranite madeže, ki se vsakodnevno nalagajo na vaše zobe.

OGLED MULTIMEDIJSKE VSEBINE

S pomočjo zobne ščetke Sonicare HealthyWhite ohranjate površino zob gladko in tako onemogočate, da bi se madeži ponovno sprijeli na sklenino ter pomaga odstranjevati vsakodnevne madeže in ohranja vaše zobe in dlesni zdrave.

Nastavki Pro Results se prilagajajo obliki vaših zob s čimer temeljito odstranite zobne obloge ob robu dlesni Nastavki Pro Results s pomočjo sonične tehnologije dajejo rezultate, ki so klinično dokazani. Healthy White ustrezajo nastavki Pro Results s prirezanimi ščetinami nastavkov za temeljito čiščenje. Hitro premikanje ščetin ustvarja edinstveno dinamičnono fluidno delovanje v ustih ter tako omogoča temeljito čiščenje zob tudi na težje dostopnih mestih.

Način Clean and White
Način Clean and White združuje dva načina čiščenja. 2-minutno čiščenje v načinu Clean, za čiščenje celotnih ust in 30 sekund v načinu White, s čimer se osredotočite na sprednje oz. vidne zobe. Kadar je izbran način Clean and White je izključena funkcija Easy-start.

Funkcija Easy Start
Pri tem modelu električne zobne ščetke Sonicare je funkcija Easy-start že vključena, lahko jo kadarkoli izključite. Funkcija Easy-start postopoma povečuje moč ščetkanja prvih 14 ščetkanj.

Način Sensitive
Nežno ščetkanje občutljivih zob in dlesni

Funkcija Quadpacer - intervalni merilnik časa
To je funkcija intervalni merilnik časa, ki vas z zvočnim signalom in kratko prekinitvijo ščetkanja opomni, da očistite vsa štiri področja svojih zob. Intervalni merilnik časa vas med ščetkanjem opozarja v različnih intervalih – odvisno od tega, kateri program ali način ščetkanja ste izbrali. Seveda, pa lahko merilnik tudi izključite.

Smartimer - merilnik časa
Funkcija Smartimer opozarja, da je ščetkanje končano, tako da se zobna ščetka po dveh minutah samodejno izključi. Zobozdravniki priporočajo, da ustno votlino ščetkate vsaj dve minuti.

Luksuzni polnilnik
Pri luksuznem polnilniku se potovalni polnilnik nahaja pod pokrovom. Imate tudi možnost skrajšanja kabla, ki ga enostavno navijete okoli podnožja osnove polnilnika.

Načini ščetkanja
- Način Clean
- Popolno ščetkanje celotnih ust (2 minuti)
- Način Sensitive - Nežno ščetkanje občutljivih zob in dlesni (2 minuti)
- Način Clean and White

Zobna ščetka ima Litij-ionsko akumulacijsko baterijo, ki zadostuje za 10 dni.

Pakiranje vsebuje:
- 1 držalo
- 1 polnilnik
- 1 nastavek (standard)
- 1 pokrovček za nastavek
- 1 potovalni etui
- 3 barvni obročki Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Garancija 2 leti
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.