Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Električna zobna ščetka Sonicare FlexCare lahko izboljša zdravje vaših dlesni v samo dveh tednih.

OGLED MULTIMEDIJSKE VSEBINE

Bakterije v zobnih oblogah, zatrte s patentirano tehnologijo zvoka
Podjetje Philips Oral Healthcare Inc. je predstavilo novo generacijo električnih zobnih ščetk Sonicare - serijo FlexCare, ki na področju električnih zobnih ščetk postavlja nova merila. Glavno vlogo pri vzdrževanju higiene zob in dlesni z električno zobno ščetko Sonicare FlexCare ima nova razsežnost dinamike čiščenja. Ščetka Sonicare namreč s tehnologijo zvoka deluje na bakterije tudi na težje dostopnih mestih. Čisti s kombinacijo visokofrekvenčnega ščetkanja in nežnih zvočnih vibracij.

Ščetkanje s tehnologijo zvoka
Presenetljivo, mar ne? Vendar tako deluje električna zobna ščetka Sonicare FlexCare, saj naredi 31.000 gibov v minuti. Laboratorijske raziskave so dokazale, da zobne obloge odstrani tudi tam, kamor ščetine ne sežejo, in zavira gingivitis. Dokazano je tudi, da je izjemno nežna do dentina.

31.000 gibov v minuti
Z ročno zobno ščetko najverjetneje ne zmorete ščetkanja z 31.000 gibi v minuti, zato vam predlagamo, da preizkusite električno zobno ščetko Sonicare FlexCare. Zares namreč lahko odstrani bakterije plaka med zobmi in iz ostalih težje dostopnih mest. S kliničnimi raziskavami je dokazano, da zmanjšuje krvavenje dlesni in odstrani 80 odstotkov zabarvanosti, ki jo povzročajo tobak, kava in pravi čaj, ter hkrati preprečuje bolezni dlesni. Z visko frekvenco (31.000 gibov v minuti) in ustrezno amplitudo gibanja ščetin ustvarja dinamično fluidno delovanje, ki pomaga bolje očistiti medzobne prostore.

Dinamično-fluidne sile
Sile tekočine (fluida), ki jih ustvarja hitrost vršičkov ščetin, nežno pomešajo zobno kremo in slino v čistilno penasto tekočino, obogateno s kisikom, ter jo usmerijo v prosotore med zobmi, okoli njih in za zobmi – celo pod robove dlesni, kjer imajo bakterije najboljše pogoje za rast in razvoj. Čiščenje s tako hitrim premikanjem ščetin in dinamično fluidne sile omogočajo izvrstno čiščenje z neposrednim stikom ščetin tudi na težje dostopnih področjih. Hkrati električna zobna ščetka Sonicare nežno masira dlesni, spodbuja prekrvitev dlesni in pomaga odstraniti zobne obloge vzdolž roba dlesni.

Nastavki Pro Results
se prilagajajo obliki vaših zob s čimer temeljito odstranite zobne obloge ob robu dlesni Nastavki Pro Results s pomočjo sonične tehnologije dajejo rezultate, ki so klinično dokazani. Obe velikosti nastavkov, standard in mini, čistita ob robu dlesni in temeljito odstranjujeta zobne obloge, ki povzročajo bolezni zob in dlesni.

Funkcija Easy Start
Pri tem modelu električne zobne ščetke Sonicare je funkcija Easy-start že vključena, lahko jo kadarkoli izključite. Funkcija Easy-start postopoma povečuje moč ščetkanja prvih 14 ščetkanj.

Funkcija Quadpacer - intervalni merilnik časa
To je funkcija intervalni merilnik časa, ki vas z zvočnim signalom in kratko prekinitvijo ščetkanja opomni, da očistite vsa štiri področja svojih zob. Intervalni merilnik časa vas med ščetkanjem opozarja v različnih intervalih – odvisno od tega, kateri program ali način ščetkanja ste izbrali. Seveda, pa lahko merilnik tudi izključite.

Smartimer - merilnik časa
Funkcija Smartimer opozarja, da je ščetkanje končano, tako da se zobna ščetka po dveh minutah samodejno izključi. Zobozdravniki priporočajo, da ustno votlino ščetkate vsaj dve minuti.

UV čistilec z polnilnikom
Nastavke lahko po vsaki uporabi očistite z UV-čistilcem.

Načini ščetkanja:
Način Clean
- Popolno ščetkanje celotnih ust (2 minuti)
Način Sensitive - Nežno ščetkanje občutljivih zob in dlesni (2 minuti)
Način Massage - Nežna masaža dlesni (2 minuti)
Program Go Care: 1-minutni ciklus ščetkanja v načinu Clean, za hitro umivanje zob. V 15-sekundnih intervalih boste zaslišali zvočni signal Quadpacer.
Program Max Care: 3-minutni ciklus ščetkanja, ki združuje načina Clean in Massage za temeljito čiščenje ust. Kombinacija 30 sekund načina Clean in 15 sekund načina Massage za vsako od 4 področij vaših ust. V 45-sekundnih intervalih boste zaslišali zvočni signal Quadpacer.

Zobna ščetka ima Litij ionsko akumulacijsko baterijo, ki zadostuje za 14 dni.

Ostale lastnosti
• Higienska potovalna kapica 
• Nastavek 
• Zamenljiv barvni obroček - 4 obročki 
• Držalo s protizdrsno oblogo 
• Gumb za vklop in izklop 
• Gumb za nastavitev ščetkanja po meri 
• Indikator načina ščetkanja 
• Indikator programa ščetkanja
• Indikator napolnjenosti baterije 
• Potovalni polnilnik 
• Potovalna torbica
• Potovalni kapici
• UV-čistilec s predalnikom za shranjevanje 
• 3 nastavki: 2x standard + 1x mini
• 2 držali

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta aparata za nego zob električna zobna ščetka
Vir napajanja akumulator
Funkcije DVE DRŽALI, UV-ČISTILEC
Dodatki 2 STANDARD NASTAVKA, 1 MINI NASTAVEK
Garancija 2 leti
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.