VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

NESPRESSO VERTUO POP aparat za kavo črni

ID: 20469803
UAU CENA
89,24 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 30.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Dodajte svojemu življenju kanček barve z aparatom Nespresso Vertuo Pop.

Z dizajni v šestih živahnih barvah, od svetlo rdeče do pacifiško modre, je Vertuo Pop drzna izbira, ki se ujema z vsakim vašim slogom. Med štirimi velikostmi kave, od espressa do skodelice, preprosto izberite svojo Nespresso kapsulo, vstavite jo in začnite avanturo. Zahvaljujoč svojim najsodobnejšim funkcijam aparat prebere črtno kodo na vsaki kapsuli Vertuo in samodejno izbere najboljši program za vašo kavo. Vedno znova boste uživali v pustolovščini, saj vas Vertuo Pop ne bo nikoli upočasnil, kava pa bo vedno kremasta in bogata. Poleg tega smo za zaščito planeta naredili aparat iz 35 % reciklirane plastike.

Dodajte barvo svojemu življenju s Pop.

 

Dodajte svojemu življenju kanček barve z aparatom Nespresso Vertuo Pop. Z dizajni v šestih živahnih barvah, od svetlo rdeče do pacifiško modre, je Vertuo Pop drzna izbira, ki se ujema z vsakim vašim slogom. S svojo elegantno in kompaktno obliko se popolnoma prilega vsakemu okolju, pa naj bo to kuhinja ali dnevna soba. Med štirimi velikostmi kave, od espressa do skodelice, preprosto izberite svojo kapsulo Nespresso, jo vstavite in začnite avanturo. S klikom na gumb boste sprostili skrite zaklade vaše kave, arome in teksture, saj Vertuo Pop uporablja patentirano, inovativno tehnologijo Centrifusion. Zahvaljujoč svojim najsodobnejšim funkcijam aparat prebere črtno kodo na vsaki kapsuli Vertuo in samodejno izbere najboljši program za vašo kavo. Vedno znova boste uživali v pustolovščini, saj vas Vertuo Pop ne bo nikoli upočasnil, kava pa bo vedno kremasta in bogata. Poleg tega smo za zaščito planeta naredili aparat iz 35 % reciklirane plastike. Dodajte barvo svojemu življenju s Pop.

 

Pet velikosti kavnih skodelic za vaše potrebe

Aparat z elegantnim dizajnom in 5 dolžinami kave na dosegu roke. Od velikodušne Karafe (535 ml), do Mug kave (230 ml) ali uravnoteženega Gran Lungo (150 ml). In seveda lahko izberete intenzivni espresso (40 ml) ali dvojni espresso (80 ml). Kave so pakirane v kapsulah in natančno odmerjene za eno skodelico in svežo pripravo.

 

Tehnologija Centrifusion™

Z uporabo Nespresso patentirane tehnologije Centrifusion™ kavni aparat Vertuo Next sprosti bogastvo okusov in arom iz vsake mešanice. Z vrtenjem mlete kave v kapsuli Vertuo, do 4000-krat na minuto, dobimo kavo z neustavljivo kremo, ki seže naravnost v skodelico, kar vam vsakič ponudi izkušnjo profesionalno pripravljene kave.

 

Natančno določeni parametri za vsako mešanico

Priprava kave z aparatom Vertuo Next sedaj pomeni tudi kavo po vaših željah. Nespresso Smart Extraction System* prepozna vašo izbrano kavno kapsulo Vertuo po črtni kodi na njenem robu in ustrezno prilagodi parametre kuhanja, da v celoti razkrije zaklade, ki jih vsebuje vsaka kavna kapsula. Ni potrebe po spreminjanju nastavitev. Preprosto pritisnite gumb in uživajte v vsaki pripravljeni skodelici. (*Izdelek laserskega razreda 1).

 

Samo en pritisk na gumb

En sam gumb vas popelje v svet, poln možnosti priprave kave z aparatom Nespresso Vertuo Next. Privoščite si velikodušne kave Mug ali uživajte v vznemirljivi espresso kavi. Vsaka kapsula Vertuo, ki jo je mogoče reciklirati, se samodejno izvrže po odprtju glave naprave. Držalo za skodelico lahko nastavite v tri različne položaje ali ga popolnoma skrijete.

 

Vrhunska kava

Nespresso sledi zelo strogim standardom pri izbiri kave. Ustvarjamo hermetično zaprte aluminijaste kapsule, ki jih je mogoče reciklirati, kar je optimalen način za ohranjanje svežine kave in zagotavljanje izjemnega okusa. Zato v liniji Vertuo ponujamo široko paleto mešanic in pristnih espresso kav, ki bodo zadovoljile vsak okus kadarkoli v dnevu.

 

Vlaganje v kakovostno proizvodnjo

Leta 2003 smo v sodelovanju z The Rainforest Alliance ustanovili program AAA Sustainable Quality™. Cilj tega programa je zagotoviti vrhunsko kakovost kavnih zrn, hkrati pa varovati okolje, izboljšati življenja kmetov in podpreti njihove skupnosti.

 

Prispevanje k globalnemu ukrepanju glede podnebnih sprememb

Od leta 2009 smo zmanjšali ogljični odtis vsake skodelice Nespresso za več kot 20 % in želimo ga zmanjševati še naprej.

 

Kako naročiti Nespresso kapsule?

Svojo najljubšo kavo lahko preprosto naročite z dostavo na željen naslov. Internet: Naročite enostavno na www.nespresso.si 24/7. Telefon: Kontaktirajte naše strokovnjake za kavo. Butiki: Obiščite najbližji Nespresso butik.

 

Vedno na voljo za vas

Če potrebujete pomoč pri uporabi aparata, pokličite klicni center Nespresso. Prejeli boste takojšnjo tehnično diagnostiko in priporočilo za rešitev težave. Če vaš aparat Nespresso potrebuje popravilo med garancijskim obdobjem, bo Nespresso prevzel vašega in vam brezplačno dobavil nadomestni aparat.

 

Kava na različne načine

Nespresso ponuja širok izbor kav za vse okuse kadarkoli v dnevu. Vse kave Nespresso lahko uživate z dodatkom mleka ali mlečne pene in jih lahko pripravite v različnih receptih, kot so kapučino, latte in macchiato.

 

Recikliranje

Nespresso ponuja brezplačno storitev recikliranja uporabljenih kapsul. Reciklirajte uporabljene kavne kapsule v najbližjem butiku Nespresso.

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Moč [W]
1500
Prostornina posode [l]
0.6
Vrsta kavnega aparata
kapsule
Cached: Fri, 29 Mar 2024 07:57:51 GMT