Išči

NFS HOT PURSUIT PS3

ID: 550935
19,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Criterion Games, ustvarjalci uspešne dirkaške serije Burnout, predstavljajo Need for Speed: Hot Pursuit. Poleg akcijskega dirkanja in prekipevajočega adrenalina, ki ga boste deležni tako v spletnih večigralskih dirkah kot tudi v bitkah s prijatelji, igra prinaša tudi sila dolgo četico pošasti na štirih kolesih. Eksotični avtomobili, odprto igralno okolje, ter vznemirjenje med divjimi pobegi in zasledovanji!

 


Značilnosti igre:
Kariera: Prvič v zgodovini NFS serije boste privlačno in vznemirljivo vozniško akcijo lahko izkusili tako v vlogi dirkačev kot tudi policistov. Hot Pursuit brezšivno spaja docela globoko in dodelano enoigralstvo z revolucionarnim večigralstvom, in to prav v vseh dirkaških načinih. Najsi boste igrali na spletu s prijatelji, sprejeli izzive prijateljev ali cvilili skozi ovinke v puščavniškem načinu, v vsakem primeru si boste z dobro vožnjo počasi višali svoj rang ter odklepali nove avtomobile, orožja in opremo.


NFS Autolog: V NFS Hot Pursuit bo vaša igralna izkušnja neposredno povezana z vašimi prijatelji. NFS Autolog je revolucionarni sistem, ki direktno povezuje igre prijateljev, ter jim omogoča primerjavo in delitev izkušenj, slik in izzivov. Autolog vam bo podajal izzive, ki so se jih lotili tudi vaši prijatelji, ter vam na ta način omogočil dinamično in družabno tekmovalno izkušnjo.


Orožje in oprema: Poskrbite za še intenzivnejša zasledovanja z uporabo številnih orožij. Zlepa ne bo zmanjkalo tako orožij za zaustavitev osumljencev, kot tudi pripomočkov za pobeg roki pravice, s čimer bo metoda za nadvlado nasprotnika dostopna prav v vsakem trenutku.


Avtomobili: Seznam avtomobilov se prične pri vročih in konča pri sapo-jemajočih "zverinah". Za volani najbolj zaželjenih dirkalnikov boste dosegali neverjetne hitrosti, občutili moč ob zašitju nepridipravov s policijskim prestrezalnikom Lamborghini Reventon, ali prelisičili može v modrem s superavtomobilom Pagani Zonda Cinque.


Seacrest County: Raziskali boste svet obsežen kot kalifornijska obala, s puščavami, zalivi in goratimi predeli. Svet, ki omogoča zasledovanja, kot jih do sedaj še niste izkusili.
 

Tehnične podrobnosti
Zvrst igre
dirkaška
Tip igre
samostojna
Priporočena starost
3+
Medij
Blu-ray
3D tehnologija
ne
Igralna platforma
PS3
Cached: Wed, 24 Apr 2024 07:43:58 GMT