VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

NIKON objektiv Z 28/1:2,8

ID: 695131
269,99 €

ali od 13,20 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 4.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 3.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Ta majhen, cenovno dostopen 28 mm brezzrcalni objektiv polnega formata zagotavlja slikovite barve in kontrast za vsakodnevne posnetke. Naj gre za fotografije ali videoposnetke, ulične prizore ali pokrajine – rezultati bodo ostri tudi pri šibki svetlobi.

 

NIKKOR Z 28mm f/2.8 ponuja kot zajema, ki je širši od našega običajnega vidnega polja. Ta objektiv je širok, a ne preširok, zato je popolna izbira za fotografiranje pokrajin, mestnih krajin in uličnih prizorov. Sijajen je tudi za dramatične bližinske posnetke, videoposnetkom pa daje resnično filmski videz.

Mehko zamegljena ozadja
Fotografirajte okoljske portrete in ulične prizore, ki izstopajo. Velik premer bajoneta Z in zaslonka f/2,8 z zaobljeno odprtino in sedmimi lamelami ustvarjata neverjetno omamen in zaokrožen učinek mehkega ozadja. Motiv naj bo popolno izostren na čudovitem zamegljenem ozadju.

Dinamični bližinski posnetki
Od stilskih fotografij hrane do drznih portretov – ta širokokotni objektiv je osupljivo oster tudi pri ostrenju od blizu. Ker je najmanjša razdalja ostrenja samo 0,19 m, lahko fotoaparat postavite zgolj 19 cm od motiva.
Hitro in neslišno samodejno ostrenje
Večostritveni sistem Nikon Z je hiter, gladek, natančen in tih. Optične napake so močno zmanjšane, zato objektiv hitro ostri tudi pri bližinskem fotografiranju. Neslišno delovanje je kot nalašč za snemanje videoposnetkov.

Prepoznaven filmski slog
Goriščna razdalja 28 mm je klasična filmska in NIKKOR Z 28mm f/2.8 omogoča enostavno snemanje čudovitih posnetkov. Učinek spreminjanja kota zajema pri ostrenju je skoraj odpravljen, tako da lahko ostrino prilagajate brez vpliva na kot zajema. Poleg tega je ta objektiv tako lahek, da z njim brez težav snemate iz roke ali s stabilizatorjem slike.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Max zaslonka
f 2,8
Min zaslonka
f 16
Najbližja razdalja izostritve (m)
0,19
Najmanjša razdalja izostritve [m]
0.19
Premer filtra (mm)
52 mm
Stabilizator slike
ne
Združljivo z blagovno znamko
Nikon
Tip objektiva
fiksni, širokokotni
Premer filtra [mm]
52
Teža [g]
150
Cached: Fri, 29 Mar 2024 14:44:49 GMT