Išči

NIKON XQD kartica 64GB

ID: 677742
159,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Nikonova 64 GB pomnilniška kartica XQD MC-XQ64G je namenjena profesionalnim fotografom in snemalcem ter je zasnovana tako, da zares izstopa v združljivih vrhunskih fotoaparati D-SLR in brezzrcalnih fotoaparatih serije Z.   Ta kartica XQD ima vmesnik PCIe 2.0, ki omogoča branje s hitrostjo do 440 MB/s in zapisovanje s hitrostjo do 400 MB/s. Zaradi velike hitrosti zapisovanja je ta pomnilniška kartica zelo primerna za neprekinjeno rafalno fotografiranje v zapisu RAW in daljše snemanje videa v ločljivosti 4K.   Nikonova pomnilniška kartica MC-XQ64G je odporna na udarce, rentgenske žarke in magnetna polja ter ima zelo močno ohišje, ki bo kos vsakodnevni profesionalni uporabi.

 

Nikonova 64 GB pomnilniška kartica XQD MC-XQ64G je namenjena profesionalnim fotografom in snemalcem ter je zasnovana tako, da zares izstopa v združljivih vrhunskih fotoaparati D-SLR in brezzrcalnih fotoaparatih serije Z.

 

Ta kartica XQD ima vmesnik PCIe 2.0, ki omogoča branje s hitrostjo do 440 MB/s in zapisovanje s hitrostjo do 400 MB/s. Zaradi velike hitrosti zapisovanja je ta pomnilniška kartica zelo primerna za neprekinjeno rafalno fotografiranje v zapisu RAW in daljše snemanje videa v ločljivosti 4K.

 

Nikonova pomnilniška kartica MC-XQ64G je odporna na udarce, rentgenske žarke in magnetna polja ter ima zelo močno ohišje, ki bo kos vsakodnevni profesionalni uporabi.

Tehnične podrobnosti
Kapaciteta pomnilniške kartice/usb ključa
64 GB, 64 GB
Pakiranje
Blister, Blister
Usb konektor
ne, ne
Vrsta pomnilniške kartice
XQD kartica, XQD kartica
Hitrost branja [MB/s]
440
Hitrost zapisovanja [MB/s]
400
Kapaciteta shrambe [GB]
64
Hitrost pomnilniške kartice
440/400 MB/s
Priloženi adapter
ne
Cached: Wed, 24 Apr 2024 14:24:01 GMT