VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

NIKON Z 30 + DX 16-50 VR komplet

ID: 701013
849,99 €

ali od 22,63 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 22.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 20.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Vlogajte kot še nikoli

Prerastite pametni telefon in začnite uresničevati svoje vlogarske zamisli z naslednjo generacijo slikovne kakovosti, da bodo vaše vsebine sijale. Majhen, zmogljiv in izjemno preprost za uporabo – Z 30 odpre vaš ustvarjalni potencial z več svetlobe, večjo zmogljivostjo in večjo vsestranskostjo. Ta brezzrcalni fotoaparat je zasnovan za ustvarjalce z zgodbami, ki so vredne deljenja z drugimi.

 

Naredite korak naprej pri vloganju

Pokažite več. Povejte več. Od unboxinga izdelkov do recenzij, receptov in vodičev za uporabo. Od glasbe do kuhanja, od potovanj do parkurja. Ne glede na to, kaj vas zanima, boste lahko ustvarjali videoposnetke v profesionalni kakovosti, ki si jo zaslužijo vaši sledilci. Z 30 omogoča snemanje z jasnostjo, globinsko ostrino in čistim zvokom, ki ga pričakujete od vrhunskih vlogerjev in ustvarjalcev pretočnih vsebin.

 

Bodite nepogrešljivi v ločljivosti 4K

Od videoposnetkov 4K UHD (30p) do pospešenih intervalnih videoposnetkov in gladkega počasnega predvajanja v polni ločljivosti HD (120p) – Z 30 uporablja celotno širino velikega tipala za 100-odstotno (približno) vidno polje. Kadriranje samega sebe in motiva je preprosto.

 

Ni razloga, da bi se ustavljali

Videoposnetke lahko snemate do 125 minut brez prekinitev⁵, tako da imate dovolj prostora za dolge kadre ali neprekinjeno snemanje. S povezljivostjo Wi-Fi in Bluetooth ter Nikonovo aplikacijo SnapBridge lahko naložite vsebino kjerkoli.

 

Jasen in čist zvok

Z občutljivima vgrajenima stereo mikrofonoma lahko posnamete odličen zvok – ali pa priključite zunanji mikrofon. V meniju za zvok so na voljo možnosti snemanja lastnega glasu ali zvokov okolice, kot sta glasba in vrvež mestnih ulic. Na voljo je tudi funkcija za zmanjšanja šuma vetra.

 

Zagotovite si kakovost, ki navdušuje

Doma, v studiu ali na poti. Slikovne zmogljivosti modela Z 30 pomenijo, da boste lahko vnaprej posneli ali v živo predvajali najbolj živahne vloge, kar ste jih kdaj ustvarili, vaši fotografski podvigi pa bodo presenečali z množico prefinjenih podrobnosti. To je vaša priložnost, da naredite korak naprej do vsebin naravnost iz fotoaparata.

 

Več svetlobe, večji vtis!

Ultraširok bajonet Z, s katerim se ponaša ta fotoaparat, poskrbi za to, da njegovo tipalo CMOS formata DX z 20,9 milijona slikovnih točk ujame neprimerljivo več svetlobe kot pametni telefon. Z videoposnetki in fotografijami boste zajeli bogate podrobnosti, kot jih ne more noben telefon. V zaprtih prostori ali na prostem – podnevi ali ponoči.

 

Navdih noči

Videoposnetki in fotografije, posnete pri šibki svetlobi, so videti čiste in profesionalne. Videoposnetke lahko snemate do ISO 25.600 in fotografije do ISO 51.200 (razširljivo). Z enakim hitrim in natančnim sistemom AF, na katerega se zanesete čez dan, fotografirajte tudi ponoči.

 

Intuitivni ustvarjalni nadzor

Posnetki od spodaj. Posnetki od zgoraj. Širokokotni posnetki. Z 30 se ponaša s 3-palčnim zaslonom na dotik s spremenljivim kotom, preglednimi prikazi in dobro premišljenimi kontrolniki, s katerimi bo še tako zahteven posnetek preprost. Če snemate vloge in fotografirate, lahko v fotoaparatu shranite ločene nastavitve za videoposnetke in fotografije, nato pa po potrebi preklapljajte med njimi. Ni se vam treba vsakič zaustaviti in znova konfigurirati nastavitve.

 

Udoben in stabilen

Z 30 preprosto vzamete v roko in se prilega. Globok ročaj, ki je zares izjemen inženirski dosežek pri tako majhnem fotoaparatu, omogoča stabilno fotografiranje tudi z iztegnjeno roko. Poleg tega Nikonov elektronski VR poskrbi za privlačne in stabilne posnetke.

 

Zasnovan za vloganje iz roke

Če zaslon s spremenljivim kotom zasukate tako, da je obrnjen naprej, fotoaparat v trenutku vklopi način avtoportreta in počisti zaslon za neoviran pogled. S priročno postavljenim gumbom za snemanje lahko posnamete fotografije ali videoposnetke.

 

Pripravljen za akcijo

Ne glede na kot fotografiranja je gumb za snemanje videoposnetka vedno na vrhu ohišja fotoaparata – natančno tam, kjer ga potrebujete. Dobro vidna rdeča obroba zaslona potrjuje, da ste v videonačinu. Rdeča luč na sprednji strani potrjuje, da snemate.

 

Prilagodljivi kontrolniki

Na voljo je vrsta načinov prilagajanja kontrolnikov in nastavitev. Priljubljene elemente menijev lahko dodate v takoj dostopni meni i, pogosto uporabljene nastavitve pa shranite na gumbe Fn ali na položaje U1/U2/U3 gumba za izbiro načina.

 

Podajte se v neznano

Težavna osvetlitev. Hitra akcija. Tiha okolja. Naj gre za videoposnetke ali fotografije – Z 30 je nabit z naprednimi samodejnimi funkcijami, ki poenostavljajo ustvarjalni nadzor. Na voljo je tudi način tihe fotografije za skoraj neslišno snemanje. Od zamisli, ki jih znate uresničiti do tistih, ki jih še niste preizkusili – želeni rezultati so vam na voljo brez vsakršnega napora.

 

Samozavestno ostrenje

Ali fotografirate akcijo ali sebe med gibanjem? Način AF za videoposnetke uporablja stalni AF, ki povsem poenostavi ostrenje. Fotoaparat bo ostal zaklenjen na motiv ne glede na to, kaj ta stori ali kako pogosto sproti spreminjate kompozicijo.

 

Sledite očem

AF z zaznavanjem oči in živali je na voljo za fotografiranje in snemanje videoposnetkov in se hitro zaklene na oči ljudi, psov ali mačk. Fotoaparat ostane izostren na očeh motiva, tudi če se ta obrne proč in spet pogleda nazaj.

 

Popolna osvetlitev

Zanesljivo snemajte v vseh svetlobnih pogojih, ne da bi se morali učiti zapletenih nastavitev. Pri fotografiranju v samodejnem načinu lahko hitro in preprosto prilagodite kompenzacijo osvetlitve fotoaparata, da bo motiv ali obraz vedno dobro osvetljen.

 

Razburljive fotografije

Z visoko hitrostjo neprekinjenega fotografiranja (11 posnetkov na sekundo) s popolnim AF/AE boste posneli fotografije, s katerimi bodo vaše objave zares izstopale. Od mestnih ulic do parkov za rolkanje: ujeli boste popolne Instaslike v središču dogajanja.

 

Ustvarjajte kot profesionalci

Z 30 je združljiv s širokim naborom visokozmogljivih izmenljivih objektivov in z vso dodatno opremo, ki jo potrebujete za ustvarjanje vsebin, ki bodo navdušile vas in vaše sledilce. Uresničite svoje zamisli in dopolnjujte opremo v koraku s svojimi izkušnjami.

 

Poiščite objektive, ki jih boste oboževali

Ne glede na to, ali pretočno oddajate iz tesnega notranjega prostora ali zunaj – Nikon ima objektiv, ki je kot nalašč za vaše potrebe. Uporabite lahko vse objektive NIKKOR Z ali pritrdite Nikonov izbirni adapter bajoneta FTZ II in uporabite Nikonove objektive D-SLR z bajonetom F.

 

Preprosto prilagajanje opreme

Ali imate priljubljen mikrofon? Z 30 je združljiv s priljubljeno dodatno opremo drugih proizvajalcev, pa tudi z Nikonovo ponudbo dodatne opreme. Ne glede na to, ali želite delati z manj opreme ali pa razširiti svoj komplet orodij – poskrbeli smo za vas.

 

Iz roke ali prostoročno

Ali fotoaparat upravljate na daljavo ali snemate sami sebe? Nikonov daljinski upravljalnik ML-L7 lahko uporabljate kot ročni daljinski upravljalnik za Z 30. Daljinski upravljalnik lahko pritrdite tudi na ročaj stativa SmallRig in fotoaparat udobno upravljate prek ročaja.

 

Optimizirajte, fotografirajte, ustvarjajte

Ko so filtri del vaše vizije, vam Z 30 omogoča, da svoje umetniško ustvarjanje prilagodite trenutku in ustvarjate kar v fotoaparatu. Ponuja namreč 20 funkcij Creative Picture Control (ustvarjalna funkcija Picture Control) za fotografije in videoposnetke, ki jih lahko prilagajate in njihovi rezultati so vidni že med snemanjem.

 

Naj dela tudi pametni telefon

Zdaj, ko telefona ne uporabljate več za vloganje, bo Nikonova aplikacija SnapBridge poskrbela, da mu ne bo dolgčas. Videoposnetke v ločljivosti 4K ali fotografije s ključniki brezžično prenesite neposredno v telefon in jih zlahka delite z drugimi. Ali SnapBridge za daljinsko upravljanje fotoaparata.

 

Priključite se in začnite oddajati v živo

Z enim univerzalnim kablom USB Type C (priložen) lahko fotoaparat Z 30 neprekinjeno napajate: vlogajte v živo ali polnite baterijo fotoaparata. Če želite pretočno predvajati najostrejše videoposnetke najboljšega videza, namestite objektiv NIKKOR Z in Z 30 povežite z računalnikom, v katerem je nameščeno brezplačno orodje Nikon Webcam Utility.

 

 

Tehnične podrobnosti
Iso občutljivost do
51200
Priložen objektiv
16-50
Diagonala zaslona
7,5 cm (2,9")
Ostrenje
avtomatsko in ročno
Brezžična povezava
da
Razpon objektiva
16-50
Stabilizator slike
da
Tip fotoaparata
brezzrcalni
Vgrajena bliskavica
ne
Vrsta baterije
Li-ion
Vrsta pomnilniške kartice
SDHC
Vrtljiv zaslon
da
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Garancija v letih
1
Ločljivost tipala fotografija
21 MIO slikovnih točk
Način snemanja
4K
Cached: Fri, 19 Apr 2024 05:19:39 GMT