Išči

Nikon Z DX 16-50/3.5-6.3 VR objektiv

ID: 640570
329,99 €

ali od 11,23 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Nikon Z DX 16-50/3.5-6.3 VR objektiv

Z vsestranskim razponom goriščne razdalje je ta širokokotni zoom objektiv s hitrim ostrenjem kot nalašč za to, da ga boste povsod vzeli s seboj. Od vsakodnevnih raziskovanj do velikih pustolovščin – vedno je na voljo za izjemne fotografije in videoposnetke. Od trenutka do trenutka.

 

Z Nikonovim širokim bajonetom Z lahko ta objektiv formata DX za brezzrcalni sistem zajame širokokotne portrete z več podrobnostmi, globine in barvami. Pokažite, kako zares osupljiva je mestna veduta. Delajte nepozirane skupinske posnetke ali spontane ulične posnetke, ki zajamejo duh trenutka. Preizkusite ga tudi za snemanje filmov: presenečeni boste, kako stabilni so posnetki.

Širokokotni del območja zooma je kot nalašč za fotografiranje v utesnjenih prostorih. Najmanjša razdalja ostrenja le 0,2 m vam omogoča, da natančno izostrite vse podrobnosti bližnjih motivov.

Fotografije ali videoposnetki – ta objektiv NIKKOR blesti v vsakem trenutku. S funkcijo za zmanjšanje tresljajev v objektivu boste lahko fotografirali s časi zaklopa, ki so do 4,5 stopenj daljši kot sicer.¹ Posnemite jasnejše fotografije, ko pojema dnevna svetloba, ali filmske prizore brez neželenih učinkov tresenja fotoaparata. Ostrenje je hitro in skoraj neslišno.

Neslišen nastavni obroč lahko uporabite za najpomembnejše funkcije, kot so ročno ostrenje, upravljanje zaslonke (odlično za odtemnitev/zatemnitev pri videoposnetkih) ali kompenzacijo osvetlitve.

 

Ta objektiv formata DX za brezzrcalni sistem tehta le 135 gramov in je v zloženem stanju povsem ploščat. Ko objektiv zložite, se zaklene, tako da se ne more nepričakovano odpreti.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Goriščna razdalja
16 mm
Goriščna razdalja (max)
50 mm
Max zaslonka
f 3,5, F/3,5-6,3
Min zaslonka
f 16, F/22-40
Najbližja razdalja izostritve (m)
0,2
Najmanjša razdalja izostritve [m]
0.2
Premer filtra (mm)
46 mm
Stabilizator slike
da, da
Združljivo z blagovno znamko
Nikon
Tip objektiva
zoom, širokokotni
Premer filtra [mm]
46
Teža [g]
135
Najbližja razdalja izostritve
0,25 m
Teža.
135
Cached: Thu, 28 Mar 2024 09:00:51 GMT