Košarica

Košarica je prazna

Darilo ob nakupu pralnega stroja GorenjeInverterski motor je izjemno učinkovit in močan motor, ki deluje brez krtač, zato v njem ne prihaja do mehanske napetosti, trenja in obrabe. To omogoča boljšo skupno učinkovitost pranja, energijsko učinkovitost, tiho delovanje ter daljšo življenjsko dobo motorja in aparata. 

Kako do podaljšanega 10-letnega jamstva na inverterski motor PowerDrive?

Po nakupu pralnega stroja Gorenje SensoCare z inverterskim motorjem je potrebno izvesti registracijo aparata. Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite elektronski obrazec in prejeli boste jamstveni certifikat za 10-letno jamstvo na motor.


Ob nakupu izbranega pralnega stroja z inverterskim motorjem pa vam pripada tudi možnost nakupa likalnika Gorenje SIH2200GC za 1 €.*

Kako do darila?

Izpolnite elektronski obrazec na gorenje.si ali kopijo računa pošljite na naslov Gorenje GSI d.o.o., Brnčičeva 39, 1231 Ljubljana, s pripisom »Likalnik«. Na računu morajo biti pripisani vaši podatki: ime in priimek, telefonska številka in poštni naslov, kamor vam bomo po pošti poslali likalnik Gorenje SIH2200GC z odkupnino 1 €. Upoštevali bomo samo račune izdane v času trajanja akcije, tj. od 15. 3. do 30. 6. 2017, in ki bodo prispeli preko elektronskega obrazca na naši spletni strani oz. na naš poštni naslov najkasneje do 15. 07. 2017. Akcija velja samo za modele, navedene v letaku, in le za fizične osebe.

Opis likalnika:

  • Moč 2.200 W
  • Keramična likalna ploskev
  • Sunkovit izpust pare
  • Indikator temperature
  • Sistem proti nabiranju  vodnega kamna

Inverterski motor PowerDrive

Izjemna moč, visoka učinkovitost

Izjemno učinkovit in močan motor deluje brez krtač, zato v njem ne prihaja do mehanske napetosti, trenja in obrabe. To omogoča boljšo skupno učinkovitost pranja, energijsko učinkovitost, tiho delovanje ter daljšo življenjsko dobo motorja in aparata. 

Inverterski motor PowerDrive pomeni tudi naslednje:

  • Visoko učinkovitost
  • Nižji nivo hrupa
  • Višjo zmogljivost
  • Nižjo porabo energije
  • Daljšo življenjsko dobo


Izdelki v akciji*Akcija velja od 15. 3. do 30. 6. 2017

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.