Košarica

Košarica je prazna

Tiskalniki Epson s 3-letno podaljšano garancijo

Epson podaljšana garancija 3 leta

Izberite Epson za domačo uporabo in nikdar več ne boste pomislili ali boste pobarvanko/seminarsko nalogo/družinski album natisnili ali ne – odgovor je jasen: DA!

Epson je posodobil svoj sistem hranjenja in dovajanja črnil Ink Tank System – ITS. Tako lahko z novo paleto tiskalnikov L382, L386 in L486 uporabniki tiskajo še hitreje, dodatno pa lahko uporabijo tudi možnost tiskanja brez robov.

Tiskalniki namenjeni cenovno dostopnemu tiskanju velikih količin so tako postali še privlačnejši. 

Komu so namenjeni novi tiskalniki Epson ITS? 

Družine s šoloobveznimi otroki
Tipični uporabniki novih tiskalnikov, ki jih odlikujeta nadvse preprosta uporaba in izjemno nizki stroški tiska bodo predvsem družine s šoloobveznimi otroki, študenti in manjše pisarne. Inovativna posoda s črnilom se lahko pohvali z veliko kapaciteto, novi tiskalniki Epson ITS pa imajo zraven standardnih stekleničk priloženi dodatni steklenički s črno barvo.  

Pisarne, ki se s stroški tiska nočejo obremenjevati, izberejo Epson
Več kot odlična izbira za manjše in domače pisarne so Epsonove večnamenske naprave L605, L655 in L1455, ki v segment naprav ITS prinašajo obojestransko tiskanje. Le-to prepolovi porabo papirja in že tako nizke stroške tiska še zniža.

Tudi fotografi izberejo Epson
S kompaktnimi 6-barvnimi tiskalniki Epson ITS bodo prišli na svoj račun tudi fotografi, fotografski studii ter pisarne, ki potrebujejo kakovosten izpis fotografij ali promocijskih materialov. 

Kako je z garancijo? 

Zgoraj omenjeni modeli tiskalnikov ITS imajo enoletno garancijo, z registracijo izdelka na spletu, pa lahko v promocijskem obdobju svojo garancijo podaljšate na tri leta.

Nabor izdelkov

Podaljšaj garancijo na 3 leta

Računalo prihrankov ITS

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.