Košarica

Košarica je prazna

Izžrebaj svoj popustPonovno je čas za razburljiva žrebanja. Tokrat si srečno usodo in višino popusta krojite sami. Med 9. in 22. 2. 2017 lahko v vseh naših trgovinah in v spletnem centru ob nakupu prenosnika s HDD diskom ali televizorja z diagonalo 32 palcev, preizkusite svojo srečo in odnesete kar 20 % popusta! A pozor, manj kot 10 % ne gre. 

Izžrebajte 10, 15 ali 20 % popusta na izbrane prenosnike!
Akcija »Izžrebaj svoj popust!« velja za vse potrošnike ob nakupu izbranih prenosnikov s HDD diski. Celoten nabor izdelkov v akciji najdete na spodnji povezavi. Akcija ne velja za prenosnike, ki imajo SSD in HDD diske ter na blagovno znamko Apple.*

Izžrebajte 10, 15 ali 20 % popusta na televizorje z diagonalo 32 palcev oziroma 81 cm!
Akcija »Izžrebaj svoj popust!« velja ob nakupu televizorjev z velikostjo diagonale 32 ˮ (80 - 82 cm).**

Nabor televizorjev v akciji

Kako poteka akcija Izžrebaj svoj popust v trgovinah Big Bang?
Popust se obračuna na blagajni in velja za izdelke iz zaloge v fizičnih trgovinah. Akcija ne velja za izdelke v drugih akcijah, odprodaji ter ob nakupu na razrezano ceno. Ob nakupu več izdelkov v okviru enkratnega nakupa se popust obračuna na najcenejši izdelek. Število kuponov je omejeno.

Kako poteka akcija Izžrebaj svoj popust v spletnem centru bigbang.si?
Pri spletnem nakupu velja akcija za izdelke iz seznama, ki je objavljen na bigbang.si. Vsi izdelki, ki so vključeni v akcijo »Izberi svoj popust!« na spletu, so na bigbang.si posebej označeni. Popusti se med seboj ne seštevajo in niso prenosljivi. Popusti ne veljajo za izdelke v drugih akcijah ter v odprodaji. Možen je nakup v količinah, primernih za gospodinjstva. Popust se obračuna v košarici ob aktivaciji gumba "Izžrebaj svoj popust", ki avtomatično generira popust na izbran izdelek v akciji.** 

V vseh Big Bang trgovinah in na www.bigbang.si velja akcija pod enakimi pogoji od 9. 2. 2017 do 22. 2. 2017 oziroma do prodaje zalog za zgoraj omenjeno skupino izdelkov.

Pravila in pogoji akcije Izžrebaj svoj popust


*Akcija »Izžrebaj svoj popust!« velja ob nakupu izbranih prenosnikov s HDD diski. Akcija ne velja za prenosnike, ki imajo SSD in HDD diske ter na blagovno znamko Apple. Potrošnik na oddelku ali na blagajni v trgovini pred plačilom izdelka izžreba kuponček in podrgne premaz, pod katerim je zapisan odstotek popusta pri enkratnem nakupu. Možni popusti so 10 %, 15 % ali 20 % maloprodajne vrednosti izbranega izdelka. Popust se obračuna na blagajni in velja za izdelke iz zaloge v fizičnih trgovinah. Akcija ne velja za izdelke v drugih akcijah, odprodaji ter ob nakupu na razrezano ceno. Ob nakupu več izdelkov v okviru enkratnega nakupa se popust obračuna na najcenejši izdelek. Število kuponov je omejeno. V vseh Big Bang trgovinah in na www.bigbang.si velja akcija pod enakimi pogoji od 9. 2. 2017 do 22. 2. 2017 oziroma do prodaje zalog.

**Akcija »Izžrebaj svoj popust!« velja ob nakupu televizorjev z velikostjo diagonale 32 ˮ (80 - 82 cm). Potrošnik na oddelku ali na blagajni v trgovini pred plačilom izdelka izžreba kuponček in podrgne premaz, pod katerim je zapisan odstotek popusta pri enkratnem nakupu. Možni popusti so 10 %, 15 % ali 20 % maloprodajne vrednosti izbranega izdelka. Popust se obračuna na blagajni in velja za izdelke iz zaloge v fizičnih trgovinah. Akcija ne velja za izdelke v drugih akcijah, odprodaji ter ob nakupu na razrezano ceno. Ob nakupu več izdelkov v okviru enkratnega nakupa se popust obračuna na najcenejši izdelek. Število kuponov je omejeno. V vseh Big Bang trgovinah in na www.bigbang.si velja akcija pod enakimi pogoji od 9. 2. 2017 do 22. 2. 2017 oziroma do prodaje zalog.

***Pri spletnem nakupu velja akcija za izdelke iz seznama, ki je objavljen na bigbang.si. Vsi izdelki, ki so vključeni v akcijo »Izberi svoj popust!« na spletu, so na bigbang.si posebej označeni. Popusti se med seboj ne seštevajo in niso prenosljivi. Popusti ne veljajo za izdelke v drugih akcijah, odprodaji, ob nakupu na razrezano ceno in ne za izdelke blagovne znamke Apple.. Možen je nakup v količinah, primernih za gospodinjstva. V vseh Big Bang trgovinah in na www.bigbang.si velja akcija pod enakimi pogoji od 9. 2. 2017 do 22. 2. 2017 oziroma do prodaje zalog.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.