Košarica

Košarica je prazna

Prva ločitvena svetovalnica v Sloveniji

Prva ločitvena svetovalnica na svetu!

Odprli smo prvo Ločitveno svetovalnico na svetu! Njen namen? Da se vam pomagamo ločiti od starega telefona in vam poiščemo novega, boljšega, hitrejšega, s katerim boste bolj zadovoljni, radostnejši in ga boste s ponosnom razkazovali. 

Raziskave kažejo, da smo Slovenci preveč zvesti. Predolgo vztrajamo v zvezah, ki ne izpolnjujejo naših pričakovanj in nas na dolgi rok stanejo preveč. V Evropi je trend povsem nasproten, saj se vsako leto loči več kot 150 milijonov ljudi in večina svoje odločitve nikoli ne obžaluje. 

Z ustanovitvijo Ločitvene svetovalnice želimo razočaranim Slovencem in nepotešenim Slovenkam ponuditi zdravo alternativo ter izbiro brez obveznosti. Še več: za ločitev vam bomo celo plačali. 

Zaslužite si novega - staremu pa dajte dvojko! Kaj je Ločitvena svetovalnica?
Je posebna točka v vseh naših trgovinah, kjer vam naši modri svetovalci pomagajo najti novega. Poiščejo vam najbolj primeren telefon za vas, vas poučijo o pravilnem rokovanju, pomagajo izbrati primeren dodatek in vas radostne pospremijo v svet novih raziskovanj. 

Kako poteka ločitev?
Povsem enostavno! Oglasite se v vam najbližji trgovini Big Bang, s seboj prinestite svoj stari telefon, za katerega vam plačamo in vrednost odštejemo od novega telefona! 

Več o Ločitveni svetovalnici

Vsi telefoni v akciji

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.