Košarica

Košarica je prazna

Predstavljamo vam vrhunsko TV tehnologijo Samsung Quantum Dot

Spoznajte tehnologijo Quantum Dot

Najvišja svetlost SUHD TV je 1000 nit, kar je enakovredno svetlosti 1000 sveč. V primerjavi z navadnimi zasloni omogoča prikaz 10-krat več podrobnosti v najtemnejših sencah in najbolj belih oblakih. Tehnologija Ultra Black zmanjša odsev in bleščanje. Ker je brez kadmija, pa je tudi okolju prijazen. Spoznajte to vrhunsko tehnologijo Quantum Dot televizorjev Samsung.

Svet na naših televizorjih mora biti tako barvit, kot je svet okoli nas. Zasloni Quantum dot zagotavljajo razpon in natančnost barv, ki to omogočata. Z drobnimi delci Quantum dot, ki jih uporablja kot vir svetlobe, ustvarijo milijardo različnih barvnih kombinacij za izražanje najrealističnejših slik na 10-bitnih zaslonih televizorjev SUHD. To je 64-krat večji barvni izraz kot pri običajnih 8-bitnih ploščah televizorjev in neprimerljivo več življenja, kot ste ga navajeni gledati na domačem zaslonu.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.