Košarica

Košarica je prazna

Kariera

V podjetju Big Bang smo vedno za nekaj novega. Naši zaposleni so v Sloveniji večkrat med prvimi v stiku z novimi tehnologijami na področju zabavne elektronike. Življenje in delo v Big Bangu je skladno z našim sloganom – dinamično, zanimivo, energično in predvsem usmerjeno v skupni cilj. Živimo in delamo skladno z našimi vrednotami, ki so skrbnost, proaktivnost, navdušenost in celovitost.


Skladno z našo vizijo, ostati najboljši na slovenskem tržišču, pa se zavedamo tudi dejstva, da je vlaganje v razvoj kompetenc naših zaposlenih ključnega pomena za našo prihodnost. Karierni razvoj posameznika v podjetju Big Bang sloni na razvoju ključnih kompetenc zaposlenih. Naše sodelavce tako usposabljamo na različnih področjih glede na potrebe delovnega mesta in glede na karierne načrte: blagoznanstvo, prodajne sposobnosti, vodenje in motivacija, jezikovni tečaji, itd. Za prenos znanj v prakso in pomoč zaposlenim pri razvoju kompetenc skrbijo interni coachi in trenerji. 

Možnosti za razvoj kariere v podjetju Big Bang so široke. Največji delež naših zaposlenih in tudi novih zaposlitev predstavljajo sodelavci v maloprodaji, kjer pričakujemo prodajno usmerjene in komunikativne sodelavce, ki gojijo visoko stopnjo odgovornosti do strank in svojega dela. Zavzetost in kvalitetno delo naših zaposlenih pa sta tesno povezana tudi z zadovoljstvom, zato so naši zaposleni deležni različnih ugodnosti.


Zaposlitev v Big Bangu

Podjetje Big Bang predstavlja eno vodilnih slovenskih podjetij na področju zabavne elektronike, bele tehnike in računalništva. Naša vodila so strokovnost, fleksibilnost in dinamičnost. V podjetju si tudi v prihodnost zastavljamo visoke cilje, kar pričakujemo tudi od naših zaposlenih. Ambiciozni, dinamični, fleksibilni, odgovorni, strokovno usposobljeni in motivirani za razvoj – takšni so zaposleni v Big Bangu.

Če vas pritegne svet zabavne elektronike in računalništva, nam lahko posredujete svoj življenjepis, želje in interese na zaposlitev@bigbang.si ali nas pokličite na telefonsko številko (01) 309 3747. Ob naslednji ustrezni priložnosti se bomo obrnili na vas.

Prosta delovna mesta

/

Lokacija

/

Sprejemanje prijav

/


Študenti in dijaki v Big Bangu

V Big Bangu se zavedamo, da je vlaganje v razvoj mladega kadra ključnega pomena za našo prihodnost. Študentom in dijakom tekom celega leta nudimo priložnost za študentsko delo ali opravljanje prakse v vseh naših trgovinah. Če vas zanima študentsko ali dijaško delo v razgibanem kolektivu Big Bang trgovin, nam lahko pišete na elektronski naslov zaposlitev@bigbang.si ali nas pokličite na telefonsko številko (01) 309 3747.

Prosta študentska delovna mesta

/

Lokacija

/

Sprejemanje prijav

/S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.