Košarica

Košarica je prazna

Kariera

V podjetju Big Bang smo vedno za nekaj novega. Naši zaposleni so v Sloveniji večkrat med prvimi v stiku z novimi tehnologijami na področju zabavne elektronike. Življenje in delo v Big Bangu je skladno z našim sloganom – dinamično, zanimivo, energično in predvsem usmerjeno v skupni cilj. Živimo in delamo skladno z našimi vrednotami, ki so skrbnost, proaktivnost, navdušenost in celovitost.


Skladno z našo vizijo, ostati najboljši na slovenskem tržišču, pa se zavedamo tudi dejstva, da je vlaganje v razvoj kompetenc naših zaposlenih ključnega pomena za našo prihodnost. Karierni razvoj posameznika v podjetju Big Bang sloni na razvoju ključnih kompetenc zaposlenih. Naše sodelavce tako usposabljamo na različnih področjih glede na potrebe delovnega mesta in glede na karierne načrte: blagoznanstvo, prodajne sposobnosti, vodenje in motivacija, jezikovni tečaji, itd. Za prenos znanj v prakso in pomoč zaposlenim pri razvoju kompetenc skrbijo interni coachi in trenerji. 

Možnosti za razvoj kariere v podjetju Big Bang so široke. Največji delež naših zaposlenih in tudi novih zaposlitev predstavljajo sodelavci v maloprodaji, kjer pričakujemo prodajno usmerjene in komunikativne sodelavce, ki gojijo visoko stopnjo odgovornosti do strank in svojega dela. Zavzetost in kvalitetno delo naših zaposlenih pa sta tesno povezana tudi z zadovoljstvom, zato so naši zaposleni deležni različnih ugodnosti.


Zaposlitev v Big Bangu

Podjetje Big Bang predstavlja eno vodilnih slovenskih podjetij na področju zabavne elektronike, bele tehnike in računalništva. Naša vodila so strokovnost, fleksibilnost in dinamičnost. V podjetju si tudi v prihodnost zastavljamo visoke cilje, kar pričakujemo tudi od naših zaposlenih. Ambiciozni, dinamični, fleksibilni, odgovorni, strokovno usposobljeni in motivirani za razvoj – takšni so zaposleni v Big Bangu.

Če vas pritegne svet zabavne elektronike in računalništva, nam lahko posredujete svoj življenjepis, želje in interese na zaposlitev@bigbang.si ali nas pokličite na telefonsko številko (01) 309 3747. Ob naslednji ustrezni priložnosti se bomo obrnili na vas.

Prosta delovna mesta

Trenutno ni prostega delovnega mesta.

Lokacija


Sprejemanje prijav


Študenti in dijaki v Big Bangu

V Big Bangu se zavedamo, da je vlaganje v razvoj mladega kadra ključnega pomena za našo prihodnost. Študentom in dijakom tekom celega leta nudimo priložnost za študentsko delo ali opravljanje prakse v vseh naših trgovinah. Če vas zanima študentsko ali dijaško delo v razgibanem kolektivu Big Bang trgovin, nam lahko pišet
e na elektronski naslov zaposlitev@bigbang.si ali nas pokličite na telefonsko številko (01) 309 3747.

Prosta študentska delovna mesta

Delo na blagajni
Pogoj: polnoletnost, izkušnje z delom na blagajni Lokacija


Big Bang Novo mesto

Sprejemanje prijav


Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah v Big Bangu.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Bodite obveščeni o aktualnih vsebinah v Big Bangu.