Išči

ONKYO TX 8220 SILVER stereo receiver

ID: 695765
369,99 €

ali od 12,59 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

ONKYO TX 8220 SILVER,2.1 STEREO RECEIVER,Bluetooth,FM/DAB+ tuner z 40 spominskih nastavitev

 

Bluetooth® pretvori mobilni zvok v zvok, ki zapolnjuje prostor Z brezžično tehnologijo Bluetooth 4.1 z nizko zamudo lahko pretakate skoraj vsak zvok, ki se predvaja na vašem pametnem telefonu, tabličnem računalniku, prenosniku ali računalniških aplikacijah. Funkcija samodejnega povezovanja omogoča združevanje in predvajanje vaše glasbe veliko hitreje in lažje kot prej, z izboljšano stabilnostjo, ki zmanjšuje izgubo kakovosti zvoka. FM/DAB+ sprejemnik s 40 prednastavitvami pomnilnika Skenirajte in shranite 40 radijskih postaj FM/RDS in DAB+ za enostaven priklic kadar koli z enim dotikom. Funkcija RDS med poslušanjem ponuja podrobne informacije o postaji in pesmi. V svoj prostor za poslušanje prinesite ogromno različnih programov, od novic in športa do glasbe in radia za pogovore.

Povezuje vaš gramofon, CD predvajalnik, TV in predvajalnik medijev Namenjen ljubiteljem glasbe in filma, ki želijo dodati odličen zvok različnim medijskim virom, je TX-8220 obsežno opremljen z zvočnimi priključki. Sprejemnik je eden redkih po tej ceni, ki vključuje kakovosten MM fono oder za vaš gramofon. Ima tudi digitalne vhode za usmerjanje zvoka iz TV-ja skozi ojačevalnik in zvočnike. Vključeni so štirje analogni linijski vhodi, če želite, da vaša izvorna naprava upravlja D/A pretvorbo ali za povezavo telefona ali DAP.

Bogat in močan zvok Združite TX-8220 z zvočniki po vaši izbiri in dodajte prepričljiv zvok vsakodnevni zabavi, od pretakanja zvoka do TV programov, vinila in CD-ja. Diskretni ojačevalniki, ogromen transformator EI in prilagojeni kondenzatorji zagotavljajo dovolj pogonske moči z nizkim popačenjem. Visok tok oprime stožce zvočnikov za natančnejši nadzor, vrača vitalnost in podrobnosti glasbi. Vezje širokega razpona brez faznega premika pa jasno osredotoča zvočno sliko.

A/B izhodi  za zvočnike za zvok v več sobah TX-8220 ima dva sklopa držal za zvočnike, ki omogočata povezavo dveh parov zvočnikov. Sprejemnik je zasnovan tako, da poganja en par zvočnikov, ocenjenih na 4–16 Ω, ali dva para zvočnikov 8–16 Ω, kar vam omogoča, da uživate v istem avdio viru v dveh prostorih hkrati ali preprosto preklapljate med dvema nizoma zvočnikov.

Kontrole nizkih tonov, visokih tonov in ravnotežja Gumbi za nizke tone, visoki toni in ravnovesje so uporabni za prilagajanje tonskih značilnosti vaše glasbe za zadovoljiv odziv s katero koli vrsto zvočnika. Skrbno zasnovana tonska vezja, ki jih nekateri sprejemniki ne vključujejo, vam omogočajo prilagajanje zvoka po okusu brez zaznane izgube kakovosti zvoka. Za več specifikacij si oglejte podatkovni list na zavihku za prenose.

Poudarki

100 W/Ch visokotokovni ojačevalni sistem

Bluetooth® Audio Streaming tehnologija za skoraj vsako napravo

Radijski sprejemniki DAB+ in FM/RDS s 40 prednastavitvami postaj

MM fono, analogni in digitalni avdio vhodi Visokotokovni diskretni ojačevalni sistem

Priloženi dodatki

Notranja FM/DAB+ antena

Navodila Daljinec

AAA (R03) baterije x 2

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
A/b zvočnik
da
Barva
srebrna
DAB sprejemnik
da
Daljinski upravljalnik
da
Izhod za nizkotonec
1
Izhod za slušalke
1
Koaksialni izhod
1
Maksimalna moč
100 W
Optični vhod
1
Teža
7 g
Vhod za gramofon
1
Vrsta receiverja
2 kanalni, 2 kanalni
Širina [cm]
43.5
Teža [kg]
7
Vrsta zvoka
mono
Maksimalna moč
100
Standard zvoka
stereo
Število spominskih mest
40
Cached: Thu, 25 Apr 2024 13:53:14 GMT