Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaZvočne postajeAvdio dodatkiCadorabo škatla za shranjevanje slušalk v rumeni barvi - okrogla trdna vrečka iz dimenzijsko stabilne tkanine z mrežastim prostorom in zadrgo za slušalke, slušalke v ušesu in še veliko več

Cadorabo škatla za shranjevanje slušalk v rumeni barvi - okrogla trdna vrečka iz dimenzijsko stabilne tkanine z mrežastim prostorom in zadrgo za slušalke, slušalke v ušesu in še veliko več

ID: 20622094
14,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Oblikovanje: Ta praktična škatla ne samo da je videti dobro, ampak je tudi izjemno praktična. Kompaktna oblika ohišja prihrani prostor in še vedno ponuja dovolj prostora za vaše slušalke.
  • Funkcija: robustna in trpežna ohišje z ZIP nudi zaščito slušalk. Zahvaljujoč temu primeru se vaše slušalke ne bodo več zapletle in bodo imele varno mesto.
  • Kakovost: v proizvodnji so bili uporabljeni samo kakovostni materiali, da bi primer čim bolj robustno in trpežno. Mehka notranja obloga ščiti vsebino.
  • Zaščita: Zaščitni primer slušalk ima dober učinek, ki absorbira šok zaradi mehke notranje podloge. Mesh žep je idealen za pomnilniške kartice, kable, USB palice itd.
  • Razno: v dostavo je vključen samo primer!

 

Cadorabo okrogla trden ohišje iz dimenzijsko stabilne tkanine z mrežastim žepom in zadrgo za slušalke, v ušesu slušalke

Ta visokokakovosten primer je praktičen in vsestranski. Ne glede na to, ali v njej shranite slušalke, ušesne čepe, kable ali USB palice, zahvaljujoč kakovostnemu izdelavi primera, so vse vsebine varna pred umazanijo in poškodbami.

Uporabite praktični mreži za zaščito Kabli, da se ne bodo pripetili, zato se vam ni treba boriti z njihovo odvrnitev naslednjič!

Cached: Thu, 25 Apr 2024 00:37:59 GMT