Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniške komponenteGrafične karticePALIT GeForce RTX 3060 Du al OC 12GB GDDR6 (NE63060019K9-190AD) gaming grafična kartica

PALIT GeForce RTX 3060 Du al OC 12GB GDDR6 (NE63060019K9-190AD) gaming grafična kartica

ID: 691415
341,95 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 5.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: E-misija d.o.o.
Na voljo še 7 ponudb od 367.45 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
PALIT GeForce RTX 3060 Dual OC 12GB GDDR6 (NE63060019K9-190AD) gaming grafična kartica

 

PALIT GeForce RTX 3060 Dual OC 12GB GDDR6 grafično kartico poganja arhitektura NVIDIA Ampere. Zgrajena je z izboljšanimi jedri RT in Tensor, novimi pretočnimi večprocesorji in hitrim pomnilnikom G6. Palit GeForce RTX 3060 Dual serija ima dva 90 mm velika ventilatorja za učinkovito hlajenje in velik prerez na zadnji plošči za optimalno hlajenje. Prilagodljiva RGB osvetlitev je okrašena tudi ob strani pokrova, da lahko igralci uživajo v minimalističnih svetlobnih učinkih.

Barvno osvetlitev RGB LED lahko spreminjate v skladu s temperaturo. Temperaturo lahko zlahka prepoznamo po različnih barvah glede na zunanji videz grafične kartice. Igralci lahko izbirajo med 16,8 milijona barv, ki ustrezajo lastnemu slogu in željam.

 

0-db tehnologija

Med uporabo večpredstavnostne aplikacije in splošnimi obremenitvami je grafika neslišna. Delovni ventilatorji se oglasijo samo pri delu z večjimi obremenitvami.

Palitov novi ThunderMaster je temeljito nadgradil prejšnjo različico. Ima bolj uporabniku prijazen vmesnik in bolj prilagojene nastavitve. Z ThunderMaster lahko nadzorujete svojo grafično kartico od nastavitve overclockinga, hitrosti ventilatorja do LED učinka. Stanje GPU lahko spremljate tudi s pripomočkowm ThunderMaster.

Nadgradite vaše oddajanje vsebine z neverjetno grafiko in gladkim pretočnim predvajanjem v živo. Kodiranje in dekodiranje strojne opreme naslednje generacije združujeta, da v izjemnih podrobnostih pokažete vse svoje najboljše trenutke. Popolnoma nova aplikacija NVIDIA Broadcast popelje vaše prenose v živo na novo raven z zmogljivimi zmožnostmi umetne inteligence za izboljšanje kakovosti zvoka in videa z učinki, kot so navidezno ozadje, samodejni okvir spletnega fotoaparata in odstranjevanje šuma mikrofona. Grafični procesorji GeForce RTX 30 Series zagotavljajo zmogljivost in kakovost slike, ki sta vaši publiki vsakič najboljši.


NVIDIA G-SYNC
Zagotovite si gladko igranje brez prekinjanja s hitrostjo osveževanja do 240 Hz, HDR in še več. To je vrhunski igralni zaslon in oprema za navdušence igralcev iger.

Povečanje zmogljivosti s pomočjo umetne inteligence

Uporaba umetne inteligence na namenskih jedrih Tensor vam zagotavlja neverjetno zmogljivost, povečuje število sličic in omogoča maksimiranje grafičnih nastavitev in ločljivosti, tudi do 8K.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Zunanja/notranja kartica
notranja
Cached: Thu, 28 Mar 2024 14:05:44 GMT