VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniške komponenteGrafične karticePALIT GeForce RTX 3070 Ti GamingPro 8GB GDDR6 (NED307T019P2-1046A) ARGB gaming grafična kartica

PALIT GeForce RTX 3070 Ti GamingPro 8GB GDDR6 (NED307T019P2-1046A) ARGB gaming grafična kartica

ID: 691425
588,16 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: E-misija d.o.o.
Na voljo še 1 ponudba od 629.00 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
PALIT GeForce RTX 3070 Ti GamingPro 8GB GDDR6 (NED307T019P2-1046A) ARGB gaming grafična kartica

 

Palit GeForce RTX 3070 Ti GamingPro ponuja osupljive vizualne slike, neverjetno hitrost sličic in pospešek AI za igranje igric in kreativne aplikacije. Opremljen je s kompletom treh plošč tlač nega litja in naprednim TurboFan 3.0, ki prinaša neverjetne toplotne lastnosti. Kartica v kombinaciji železno-črne in srebrno-sive oblike z ARGB omogoča tudi prilagojene svetlobne učinke, ki ustrezajo lastnemu slogu igralcev.

RGB omogoča igralcem, da prilagodijo vsako barvo LED. Kristalni kosi na hladilniku GameRock vam prinašajo čudovito angelsko osvetlitev. Načine osvetlitve lahko prilagodite s programsko opremo Palit ThunderMaster.

ARGB SYNC omogoča sinhronizacijo osvetlitve z vsemi drugimi osebnimi računalniki, ki podpirajo ARGB, in uživajte v svetlobni simfoniji!

Dvojna U toplotna cev
Patentirane dvojne toplotne cevi so natančno oblikovane v optimalnih kotih in dvojno upognjene v obliko U. Omogočajo 20% več območja odvajanja toplote za zmanjšanje temperature GPU za največ 5° C. S to tehnologijo lahko 6 toplotnih cevi nudi 6 + 2 dodatni učinek na toplotne lastnosti.

Trojni komplet plošč za tlačno litje
Dve tlačno oblikovani plošči iz aluminijeve zlitine v celoti pokrivata vezje in se neposredno pritrdita na vse vroče točke na PCB.

- Močna zaščita kot oklep
- Optimizirano odvajanje toplote

TurboFan se je nadgradil na različico 3.0 z 2-krogličnim ležajem, s tem okrepil stabilnost ventilatorja.

- IP5X tehnologija, odporna na prah
- Zmanjšane vibracije ventilatorja
- Podaljšana pričakovana življenjska doba navijačev

0-dB tehnologija
Delovni ventilatorji se pojavijo samo pri delu z večjimi obremenitvami.

Palitov novi ThunderMaster je temeljito nadgradil prejšnjo različico. Ima bolj uporabniku prijazen vmesnik in bolj prilagojene nastavitve. Z ThunderMaster lahko nadzorujete svojo grafično kartico od nastavitve overclockinga, hitrosti ventilatorja do LED učinka. Stanje GPU lahko spremljate tudi s pripomočkom ThunderMaster.

Zasnova nosilca satja poveča pretok zraka za do 15%, kar omogoča, da se toplota, proizvedena iz GPU, izčrpa prek nosilca zasnove satja. To omogoča učinkovitejše učinke hlajenja.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanja/notranja kartica
notranja
Cached: Fri, 19 Apr 2024 08:05:02 GMT