Košarica

Košarica je prazna

249,99 € 249,9900 EUR
Brezplačna poštnina
K izdelku priporočamo:
Zavarovanje izdelka
KASKO 3 leta
Za vašo napravo lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca. Več o storitvi
KASKO 5 let
Za vašo napravo lahko izberete dodatno zaščito in zavarovanje za naključno škodo za obdobje 3 ali 5 let. Takšna zaščita presega trajanje garancije proizvajalca. Več o storitvi
KASKO 3 leta
Dodatna zaščita velja do 3 leta in ne vključuje naključne škode.
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Zajemite nekaj najlepših trenutkov svojega življena s kamero Gear 360 in jih podoživljajte z očali Gear VR in pametnim telefonom Galaxy.

Sprednji in zadnji objektiv zajameta 180 stopinj horizontalno in vertikalno ter tako ustvarita neprekinjeno in celovito 360-stopinjsko vidno polje. Ne glede na to, ali praznujete rojstni dan najboljšega prijatelja ali preizkušate kakšne nove poteze, bo vsako doživetje shranjeno v visokoločljivostnem videoposnetku 3840 x 1920 ali na fotografijah s 25,9 MP.

Pravih 360°
Z Gear 360 zajemite vse, od drobnih vsakodnevnih trenutkov do vrhuncev svojega življenja.

Pogled na svet skozi dvojni objektiv
Sprednji in zadnji objektiv zajameta 180 stopinj horizontalno in vertikalno ter tako ustvarita neprekinjeno in celovito 360-stopinjsko vidno polje.
* Front = Spredaj
   Rear = Zadaj

gear5
Način zajemanja z enim objektivom

Včasih že osredotočen pogled na svet pove celotno zgodbo. Za osupljive široke videoposnetke in fotografije lahko uporabljate tudi samo enega od objektivov.


GEAR 360


Podrobnosti v visoki ločljivosti

Ne glede na to, ali praznujete rojstni dan najboljšega prijatelja ali preizkušate kakšne nove poteze, bo vsako doživetje shranjeno v visokoločljivostnem videoposnetku 3840 x 1920 ali na fotografijah s 25,9 MP.Kamera Gear 360
je opremljena s svetlim objektivom F 2,0, ki vam ponuja osupljiv pogled na svet.

GEAR 360

Vse naokrog
Gear 360 preprosto spravite v torbo, ko se odpravljate ven. Kamera Gear 360 je odporna proti prahu in pršenju vode, tako da jo brez skrbi vzamete na taborjenje ali piknik.

GEAR 360

Enostavna povezljivost
Povežite kamero Gear 360 s pametnim telefonom Galaxy preko povezave Bluetooth, nato pa uporabite Wi-Fi Direct, da pretvorite njegov velik zaslon v priročen daljinski iskalec pogledov in izkoristite možnost prenosa datotek z eno samo potezo.

GEAR 360

Preprost dostop
Zajemite posnetke v načinu pogleda v živo, preprosto združite 360-stopinjske posnetke in jih obrežite po svoji želji ter objavite na spletu. To preprosto storite na pametnem telefonu Galaxy ali računalniku.

GEAR 360

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta elektronske naprave pametne kamere
Uporaba napredna
Čas delovanja / MIN
Ločljivost fotoaparata 26 MP
Snemanje videa 3840x1920
Vrsta baterije Li-Ion
Vrsta pomnilniške kartice Micro SD
Garancija 1 leto
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.