VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeMoj vrtPametni vrtPametna vodna fontana za domače ljubljenčke XIAOMI

Pametna vodna fontana za domače ljubljenčke XIAOMI

ID: 20376440
65,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 24.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 23.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Pametna fontana za naše domače ljubljenčke je opremljena z obtočnim vodnim izvirom, ki zagotavlja čist in zanesljiv vir vode za male živali. Kronično pitje nezadostne ali nečiste vode ima lahko resne negativne učinke na zdravje ledvic in sečil hišnih ljubljenčkov. Ta pametna fontana za hišne ljubljenčke simulira gorski potok in s pomočjo krožnega vodnega kroga ponuja kisikovo tekočo vodo, ki ustreza naravi hišnih ljubljenčkov in povečuje njihovo zanimanje za pitje vode.

S štiristopenjskim učinkovitim globinskim filtriranjem so drobni delci, dlake in ostanki klora, vključno z ionoma Ca in Mg, ki povzročata ledvične kamne, učinkovito prestreženi in filtrirani, kar zagotavlja zdravo in okusno vodo, ki jo hišni ljubljenčki radi pijejo. Višina fontane je bila večkrat preizkušena, da se preprečijo zvoki brizganja, hkrati pa pritegne hišnega ljubljenčka. Preusmerjanje vode je zasnovano za počasno in tiho pretakanje, medtem ko lahko zgornja črpalka zmanjša resonanco. Hrup pri delovanju je nadzorovan, da je raven hrupa nizka. Medtem ko tristopenjsko dušenje zvoka prinaša mirno okolje s tihim delovanjem.

Lučke na sprednji strani zagotavljajo intuitivne in lahko razumljive indikacije, medtem ko prozorno okno omogoča spremljanje ravni vode v realnem času. Kadar je vode premalo, vas aplikacija Mi Home/Xiaomi Home in rdeči indikator ravni vode na vodnjaku opomnita, da jo je treba dopolniti.

V povezavi z aplikacijo Mi Home/Xiaomi Home…

Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka za pametni vrt
dodatek za hišne živali
Cached: Fri, 19 Apr 2024 12:16:57 GMT