Košarica

Košarica je prazna

39,99 € 39,9900 EUR
Brezplačna poštnina
K izdelku priporočamo:
Zaščita PLUS
Dodatna zaščita 4 leta
Zaščita Plus je zavarovanje, ki ga nudimo za elektronske naprave (v vrednosti do 200 €) in ne vključuje naključne škode.
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Ko vstopite v sobo, se luč samodejno prižge, glasba začne igrati, vam pa ni treba niti migniti s prstom! To in mnogo, mnogo več vam omogoča senzor gibanja mydlink Home.

zuizkjnhbg2 
Eno izmed teh kompaktnih majhnih napravic priključite v vtičnico na primernem mestu. V povezavi s pametnim vtičem mydlink Home lahko samodejno brezžično nadzirate povezane naprave v svojem domu. Da, tako enostavno je avtomatizirati svoj dom! Ta čudovit majhen brezžični senzor gibanja (DCH-S150), ki ni dosti večji od standardnega vtiča (a je še vedno dovolj majhen, da ne ovira drugega dela dvojne vtičnice), predstavlja točko zaznave v vašem avtomatiziranem domu.

dawrw35w32q3

Je oko, ki vidi vse in zazna gibanje, kar prek vašega usmerjevalnika sporoči enemu izmed edinstvenih pametnih vtičev mydlink Home ter tako prižge ali ugasne napravo, s katero ste ga povezali. Seveda lahko nastavite tudi občutljivost zaznavanja, da se npr. ne aktivira, če gre mimo vaša mačka. Kako? Z brezplačno aplikacijo mydlink Home na pametnem telefonu ali tablici, ki predstavlja središče nadzora za vse vaše naprave Smart Home Technology. In kar je še bolje, nastavite lahko prejemanje obvestil o zaznavi gibanja – vse to v le nekaj korakih na vašem pametnem telefonu ali tablici.

llkkjjr54232 
Senzorje lahko uporabljate na veliko različnih načinov in vsakega lahko konfigurirate natančno tako, kot želite. Enega lahko npr. postavite na hodnik, da vas enostavno obvesti, ko se otroci vrnejo iz šole (vi veste, kdaj približno naj bi se vrnili, lahko pa uporabite tudi zaslon visoke ločljivosti ali zaslon 360, da se prepričate, da so to res oni). Lahko pa nastavite brezžični senzor gibanja, da vam prižge luč v spalnici, ko vanjo vstopite (seveda ob uporabi pametnega vtiča). Ali pa ga nastavite za igranje glasbe. Ali za prižig televizije. Ali pa za … no, saj razumete.

uztrdfcfvgh55

Lastnosti izdelka:

Avtomatizirajte svoj dom
. Uporabite detektor gibanja v povezavi s pametnim vtičem in nastavite, da se naprave samodejno prižgejo ali ugasnejo.

Enostavna nastavitev
. Skladnost z WPS (Wi-Fi Protected Set-up) pomeni, da je povezava senzorja z vašim brezžičnim omrežjem oddaljena le z enim pritiskom na gumb.

Bodite obveščeni ne glede na to, kje ste
. Kadar koli se sproži senzor gibanja, takoj prejmite obvestila na mobilno napravo.

Nastavite ga in nanj pozabite …
Uporabite senzor gibanja in aplikacijo mydlink Home, da ustvarite »dejanja«, ki se bodo izvajala glede na vaše želje. Ta dejanja lahko spreminjate tudi, če niste doma.

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta pametne naprave pametni senzor
Način povezave brezžični standard b-g-n
Funkcije senzor gibanja,vklop/izklop
Vrsta napajanja 220V
Način opozarjanja zvočni signal,preko aplikacije z opozorili in zvokom
Aktivacija aplikacija,senzor gibanja
Operacijski sistem IOS,Android
Montaža priključitev v 220v vtičnico
Garancija 2 leti
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.