Košarica

Košarica je prazna

59,99 € 59,9900 EUR
Brezplačna poštnina
K izdelku priporočamo:
Zaščita PLUS
Dodatna zaščita 4 leta
Zaščita Plus je zavarovanje, ki ga nudimo za elektronske naprave (v vrednosti do 200 €) in ne vključuje naključne škode.
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Ne dovolite, da bi poplava uničila vaš dom

Že res, da imate hišo zavarovano proti poplavi, a ker je bolje preprečiti kot zdraviti, je lahko senzor za vodo vaša najboljša oblika zaščite pred poplavo.

56zudhgrf

Škoda zaradi vode je ena izmed najbolj neprijetnih težav, ki se lahko pripetijo v vašem domu. Če živite v območju, kjer je visoko tveganje za poplave, je vaša klet seveda močno na udaru poplav, a poplave niso vedno omejene le na kleti. Tudi če imate pralni stroj, ste v nevarnosti … Namestite senzor za vodo D-Link ob svoj pralni stroj (za priključitev potrebujete običajno električno vtičnico) ali katero koli napravo, ki pri delovanju uporablja vodo, ter napeljite dvometrski kabel, ki bo zaznal puščanje vode, vi pa boste o prežeči nevarnosti prejeli takojšnje zgodnje opozorilo pri 50 dB. Kabel zazna vodo po vsej svoji dolžini, tako da ni nič prepuščeno naključju.

6546e5gsdaya

Ker je senzor del celotnega sistema izdelkov mydlink Home, seveda ne deluje sam. Obstaja veliko načinov, kako lahko uporabite senzor za vodo za zaščito svojega doma. Povežite ga (prek brezplačne aplikacije mydlink Home) s sireno nekje drugje v hiši ali pa nastavite, da vas bo na pametni telefon samodejno obvestil o puščanju, tako da se takoj prijavite v zaslon visoke ločljivosti ali zaslon 360 in se sami prepričate, za kaj gre, če seveda niste doma.

6tw5e4twerfte

Najbolj logičen način za povezavo je, da svoj pralni stroj priključite v pametni vtič mydlink Home. V tem primeru bo senzor, ko zazna puščanje, sporočil pametnemu vtiču, naj takoj izklopi pralni stroj in hkrati tudi prekine dotok vode. Tako se ne boste vrnili v poplavljen dom. Bodite obveščeni, da ne boste neprijetno presenečeni.

Ne dovolite, da bi se to zgodilo v vašem domu!


Lastnosti izdelka:

Večstranski sistem zgodnjega obveščanja. Vgrajen alarm vas obvesti, kadar koli zazna vodo, in lahko aktivira kamere ter vam pošlje obvestilo, kadar vas ni doma.

Nastavite ga v le nekaj minutah. Ker podpira WPS (Wi-Fi Protected Set-Up), pomeni, da ga lahko povežete s svojim domačim omrežjem z enim samim pritiskom na gumb, intuitivna aplikacija mydlink Home za vašo tablico ali pametni telefon pa zagotavlja, da ga lahko integrirate v svoj avtomatiziran dom v le nekaj pičlih minutah.

76rzhsfrhd

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta pametne naprave pametni senzor
Način povezave brezžični standard b-g-n
Funkcije senzor vode
Vrsta napajanja 220V
Način opozarjanja zvočni signal,preko aplikacije z opozorili in zvokom
Aktivacija voda
Operacijski sistem IOS,Android
Montaža priključitev v 220v vtičnico
Garancija 2 leti
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.