Košarica

Košarica je prazna

49,99 € 49,9900 EUR
Brezplačna poštnina
K izdelku priporočamo:
Zaščita PLUS
Dodatna zaščita 4 leta
Zaščita Plus je zavarovanje, ki ga nudimo za elektronske naprave (v vrednosti do 200 €) in ne vključuje naključne škode.
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Alarm v vašem domu, ne le proti vlomu.

Vlom v dom je ena izmed najhujših oblik nedovoljenega poseganja v osebni prostor, kar si jih lahko predstavljamo. Če bi torej lahko preprečili izgubo svoje lastnine, bi to seveda storili, mar ne? Kaj pa če bi v svojem domu vzpostavili alarm za različne namene in na različne načine, vse to s senzorjem in še eno kompaktno napravico? Tukaj nastopi naša sirena …

rwe5r234rdW

Električna sirena je alarmna naprava s 100 dB, ki jo lahko povežete z vsemi napravami za avtomatizacijo doma mydlink Home. Sirena je kompaktna in jo priključite neposredno v električno vtičnico, tako da ne potrebujete nobenih dodatnih kablov. Ima WPS (Wi-Fi Protected Set-Up), ki omogoča namestitev z enim gumbom, in možnost, da vam pošlje obvestila na mobilno napravo, če se sproži. Tako boste vedno vedeli, kaj se dogaja doma ne glede na to, kje ste.

vfgsdgertet

Sireno lahko uporabljate na različne načine. Povežite jo s senzorjem za vodo, da vas takoj obvesti o začetku morebitne poplave. Če jo povežete z detektorjem gibanja, bo delovala kot protivlomni alarm, če pa jo povežete z detektorjem dima, bo podvojila zvok v primeru zaznanega dima ali požara.

hsgertet

Ker ima šest različnih zvokov alarma in tri različne nastavitve glasnosti, vse izmed katerih lahko posamezno nadzorujete in izbirate glede na sprožilni dejavnik, lahko npr. nastavite ton za nujen primer na 100 dB, če so na delu vlomilci, ali pa le nežen 60 dB pisk, ki vas obvesti, da se je vaša najstnica varno vrnila v svojo sobo (če je sirena povezana s senzorjem gibanja). Tako imate pod nadzorom vlomilce in si zagotovite brezskrben spanec – vse to le zaradi te kompaktne napravice.

7z6wzhrtghgdse


Lastnosti izdelka:

Večnamenska sirena za vaš dom. S šestimi različnimi zvoki sirene in tremi nastavitvami glasnosti lahko svoj dom zavarujete z glasnim protivlomnim alarmom ali pa dodate preprost zvonec na vhodnih vratih.

Nastavite jo v le nekaj minutah. Ker podpira WPS (Wi-Fi Protected Set-Up), pomeni, da lahko sireno povežete s svojim domačim omrežjem z enim samim pritiskom na gumb, intuitivna aplikacija mydlink Home za vašo tablico ali pametni telefon pa zagotavlja, da jo lahko integrirate v svoj avtomatiziran dom v le nekaj pičlih minutah.

Bodite obveščeni, kjer koli ste. Prejmite obvestilo na mobilno napravo, takoj ko se aktivira alarm.

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta pametne naprave pametna opozorilna sirena
Način povezave brezžični standard b-g-n
Funkcije vklop/izklop
Vrsta napajanja 220V
Način opozarjanja zvočni signal,preko aplikacije z opozorili in zvokom
Aktivacija voda,aplikacija,zunanji senzor,aplikacija preko 3G/4G,senzor gibanja,dim
Operacijski sistem IOS,Android
Montaža priključitev v 220v vtičnico
Garancija 2 leti
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.