Košarica

Košarica je prazna

49,99 € 49,9900 EUR
Brezplačna poštnina
K izdelku priporočamo:
Zaščita PLUS
Dodatna zaščita 4 leta
Zaščita Plus je zavarovanje, ki ga nudimo za elektronske naprave (v vrednosti do 200 €) in ne vključuje naključne škode.
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Senzor za vrata in okna.

Ali so vsa vaša vrata in okna dovolj zavarovana?

Morda imate res varnostna zapirala na vseh oknih, a kaj, če greste nekega dne od doma in jih pustite odklenjene? Zagotovite si še boljšo varnost s senzorjem za vrata in okna mydlink Home. Namestite en senzor na vsako okno, ki se ga da odpreti, ali vrata. Če bo kontakt prekinjen, boste o tem obveščeni in to ne le prek e-pošte ali obvestila na pametnem telefonu ali tablici, temveč se lahko celo sproži sirena ali alarm ali pa začne zaslon s kamero snemati video.

ertzhjkjhztre34tz2

Senzor na vrata in okna je mogočna naprava v majhni izvedbi. Ali natančneje, gre za dve majhni izvedbi, od katerih je ena veliko manjša od druge. Namestite senzor in njegov drugi del, magnet, na katera koli vrata ali okno, nato pa imate obilo možnosti, ki vam bodo pomagale avtomatizirati vaš dom ali pa vas obveščati o stanju doma. Kako? Glavni senzor nima le enega, temveč tri »senzorje« - kontakt za odpiranje/zapiranje, senzor za svetlobo v prostoru in temperaturni senzor.

Temeljni namen senzorja je, kot nakazuje že njegovo ime, delovati kot senzor na vratih ali oknih, zlasti pa preverjati, ali se odprejo (z drugimi besedami, ali je kontakt prekinjen), in vas na nek način o tem obvestiti ali pa aktivirati neko dejanje, če to želite. Načinov je veliko različnih. Najprej vam lahko pošlje kratko sporočilo SMS ali e-poštno sporočilo, da so se okna/vrata odprla.

Prek pametnega vtiča pa lahko prižge luč, sproži sireno (ali oboje), ali pa začne snemati video prek kamere zaslona. Prek senzorja za svetlobo v prostoru pa lahko ugotovite, ali je vaš sin (spet) pustil prižgano luč v svoji sobi. Temperaturni senzor pa vam lahko, preden pridete domov, sporoči, da je v vaši hiši malce prehladno, tako da lahko z daljave prižgete gretje.

zuizkjnhbg2

Vse to je mogoče zaradi osrednje povezovalne postaje, ki povezuje vse naprave mydlink Home v enoten paket za enostavno avtomatizacijo doma. Je intuitiven in priročen. Vse, kar potrebujete, je brezplačna aplikacija na vašem IOS ali Android pametnem telefonu ali tablici.


Kje lahko uporabljate senzor za vrata in okna?

Na vseh vratih in oknih. Namestite enega izmed teh senzorjev na vsako okno ali vrata, skozi katera bi lahko kdo vstopil v vaš dom, in nastavite, da vas bo senzor obvestil, ko se kontakt »prekine«. Tako ste lahko mirni, saj veste, da boste vedno prejeli obvestilo na svoj telefon, če se nepričakovano odpre katero izmed oken ali vrata ne glede na to, ali ste doma ali ne. Mirno se lahko odpravite po nakupih ali pa na dopust.

Na garažnih vratih. Seveda je senzor za vrata in okna dovolj fleksibilen, da ga lahko postavite kamor koli. Ker deluje na baterije in tehnologijo radijskih valov, ga lahko uporabite tudi na garažnih vratih (če so blizu prostora, kjer imate postavljeno osrednjo povezovalno postajo). In ker se seveda povezuje s celotnim ekosistemom mydlink Home, lahko nastavite, da aktivira katero koli izmed siren mydlink, če je zaznal »odpiranje«. Torej je res izjemno fleksibilen.

Na vratih vaše omarice z zdravili. Če imate majhne otroke, jih želite zavarovati pred vsemi nevarnostmi, vendar pa jih ne morete nadzirati vsako minuto v dnevu. V ta namen na notranjo stran vrat vaše omarice z zdravili namestite senzor za vrata in okna in bodite mirni, ker vas bo zaradi pametne tehnologije Home Talk podjetja D-Link senzor opozoril, če bodo male ročice poskušale doseči mesto, ki ga ne bi smele. Kakšno ceno bi postavili za varnost svojega otroka?

Možnosti je skoraj neskončno. Možnosti za uporabo senzorja za vrata in okna omejuje le vaša domišljija … Loputa za vhod v klet, omarice z orožjem, omarice z alkoholom, sefi, hladilniki za vino, vrata v klet – vse, kar se da odpreti, lahko zavarujete. In ker je sistem D-Link popolnoma integriran, lahko naredite še mnogo več, npr. nastavite sprožitev alarma, obveščanje po e-pošti ali pa začetek snemanja.

t467ujztgrf5tz6uhgf

Lastnosti izdelka:

Senzor 3 v 1: kontakt, temperatura, stopnja svetlobe. Namestite ga na vrata ali okno v hiši in nastavite, da se luči ali kamere prižgejo ali ugasnejo, kadar se vrata ali okno odprejo.

Enostavna integracija z osrednjo povezovalno postajo. Povežite ga z osrednjo povezovalno postajo mydlink prek edinstvenega protokola D-Link in tako zagotovite optimalno združljivost.

Nastavitev v le nekaj minutah. Uporabite intuitivno aplikacijo mydlink Home za vaš pametni telefon ali tablico in avtomatizirajte svoj dom v le nekaj pičlih minutah.

Deluje na baterije. Namestite ga, kjer koli želite. Baterija traja do dve leti.

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta pametne naprave pametni senzor
Način povezave brezžični standard z-wave (868,40mhz)
Funkcije senzor gibanja,senzor temperature
Vrsta napajanja baterija
Način opozarjanja preko aplikacije z opozorili in zvokom
Aktivacija aplikacija,senzor gibanja,temperatura
Operacijski sistem IOS,Android
Montaža potrditev z lepilnim trakom
Garancija 2 leti
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.