Košarica

Košarica je prazna

104,99 € 104,9900 EUR
Brezplačna poštnina
K izdelku priporočamo:
Zaščita PLUS
Dodatna zaščita 4 leta
Zaščita Plus je zavarovanje, ki ga nudimo za elektronske naprave (v vrednosti do 200 €) in ne vključuje naključne škode.
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Vrtljiva pametna kamera 360 mydlink Home

Nadzorovanje dogajanja doma podnevi ali ponoči ne glede na to, kje ste, ni bilo še nikoli tako enostavno. Zdaj sta se brezskrbnost in enostavnost pri nastavljanju in uporabi naprave združili v popolno harmonijo. Zaslon 360 mydlink Home (DCS-5010L) ima poleg svoje naloge varovanja dodan še mehanski zasuk/naklon in digitalno povečavo, zaradi česar je idealen za velike sobe ali za bolj odprte prostore.

Z vgrajeno brezžično funkcijo delovanja ne potrebuje dodatnih žic (čeprav je na voljo povezava za ethernet, če to želite) in ker lahko deluje kot podaljšek za delovanje brezžičnega omrežja, vam pomaga tudi odstraniti mrtve točke v delovanju brezžičnega omrežja v vašem domu.

Resnično enkratno pri strojni opremi video nadzora D-Link in aplikaciji mydlink Home pa je to, da lahko nanju po nastavitvi praktično »pozabite«, saj veste, da bosta vedno aktivni in v popolni pripravljenosti na trenutek, ko boste hoteli preveriti dogajanje doma. Takrat bosta samodejno opravili svoje delo, če ste tako nastavili. V tej točki pride na vrsto zaznavanje gibanja. Kadar torej zaslon 360 zazna gibanje v temni noči, lahko s predhodno nastavitvijo zagotovite, da vas bo o tem samodejno obvestil.

o9t785fdhtdrhfr


Lastnosti izdelka :

Deluje z aplikacijo mydlink Home.
Uporabite brezplačno aplikacijo mydlink Home, da pregledate, kaj vidi vaš zaslon mydlink Home, in prek pametnega telefona ali tablice nadzorujte dogajanje v vašem domu ne glede na to, kje ste.

Brezžična povezljivost. Najnovejša odkritja v brezžični tehnologiji zagotavljajo večjo hitrost, obseg delovanja in zanesljivost, kar omogoča, da zaslon postavite kamor koli v svojem domu, kjer imate brezžično povezavo.

Zaznavanje gibanja z nočnim pogledom. Nikoli ne zamudite ničesar, saj boste obveščeni, ko bo zaznano gibanje, nočni pogled pa zagotavlja jasne slike celo v pogojih šibke svetlobe, tako da lahko vedno vidite to, kar vidi zaslon 360.

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta pametne naprave pametna varovalna kamera
Način povezave brezžični standard b-g-n
Funkcije senzor gibanja
Vrsta napajanja zunanji napajalnik
Način opozarjanja E-mail,preko aplikacije z opozorili in zvokom
Aktivacija aplikacija,aplikacija preko 3G/4G,senzor gibanja
Operacijski sistem IOS,Android
Kvaliteta slike VGA
Montaža namizna
Garancija 2 leti
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.