Košarica

Košarica je prazna

44,99 € 44,9900 EUR
K izdelku priporočamo:
Zaščita PLUS
Dodatna zaščita 4 leta
Zaščita Plus je zavarovanje, ki ga nudimo za elektronske naprave (v vrednosti do 200 €) in ne vključuje naključne škode.
 |  Dodaj v primerjavo

Opis izdelka

Avtomatizirajte vse s pomočjo pametne vtičnice.

Predstavljajte si, da lahko prižgete električne naprave v svojem domu le z dotikom na pametni telefon ali tablico … medtem, ko ste na vlaku na poti domov. Zdaj pa si predstavljajte, da jih lahko ugasnete po tem, ko ste že odšli od doma, ker ste nanje pač pozabili. In zdaj si predstavljajte še, da bi bil takšen nadzor povezan tudi z detektorjem gibanja za še boljšo avtomatizacijo. No, prav, dovolj s tem predstavljanjem. Pozdravite pametni vtič. Je zelo, zelo pameten.

Na videz ni nič kaj mogočen, kajne? Majhna škatlica z električno vtičnico in nekaj gumbki in lučkami. Vendar pa se pod to gladko zunanjostjo skriva največji preboj na področju avtomatizacije doma, odkar so odkrili vlečno vrvico pri panelnih zavesah. Pametni vtič (DSP-W215) je večnamenska in kompaktna naprava, ki je enostavna za uporabo in vam omogoča nadziranje in spremljanje električnih naprav v vašem domu ne glede na to, kje ste, in celo takrat, ko vas sploh ni doma.

dlink12543rde54et

Načrtovanje predstavlja dober način za varčevanje z energijo, medtem ko ste v službi ali ko spite, aplikacija mydlink Home pa predstavlja enostaven način, da to naredite in tudi da preverite porabo energije, nastavite obvestila ali pa prižgete ali ugasnete napravo. Najpomembneje pa je, da pametni vtič varuje vaš dom in naprave pred škodo zaradi pregrevanja, če kakšno napravo slučajno pozabite ugasniti. Lahko bi rekli celo, da ima pametni vtič vgrajen pomirjujoči učinek na vas. Seveda gladko sodeluje z brezžičnim senzorjem gibanja in tako omogoča popolno avtomatizacijo. Kako pameten je lahko dom, kajne?


Lastnosti izdelka:

Nadzorujte svoje električne naprave prek tablice ali pametnega telefona. Ročno prižgite in ugasnite naprave ali pa nastavite časovni razpored prižiganja/ugašanja glede na čas v dnevu in porabo energije.
 
Zavarujte svoj dom in naprave. Pametni vtič nenehno nadzoruje notranjo temperaturo, tako da toplotni senzor samodejno izklopi naprave, ki se pregrevajo, če gre v notranjem električnem sistemu takšnih naprav kaj narobe in se v čepih vtiča ustvari čezmerna toplota.

Nadzorujte porabo energije v svojem domu
. Preglejte porabo energije in prejmite priročna obvestila ne glede na to, ali ste doma ali ne.

Kompakten, a visoko zmogljiv
. Je manjši od večine tradicionalnih časovnikov – vtičnikov, a ima veliko več funkcij. 

Enostavna nastavitev z enim gumbom
. Je združljiv z WPS (Wi-Fi Protected Set-Up), tako da ga lahko v le nekaj trenutkih sinhronizirate z brezžičnim omrežjem v vašem domu.

Samodejen nadzor je v vaših rokah. Z aplikacijo mydlink Home lahko nadzirate vse v svojem avtomatiziranem domu. Nastavite omejitev porabe energije (da prejmete lahko obvestilo, kadar vaš sin v le štirih dneh porabi mesečni prag z igranjem na PlayStation!), časovnik za luči, določite omejitev toplotnega pregrevanja za visokotokovne naprave … seznam je praktično neskončen.dlink12543rde54etre

Videti je, da lahko pametni vtič naredi skorajda vse. Povejte mi več …

Res ga je enostavno nastaviti. Enostavno pritisnite gumb WPS (Wi-Fi Protected Set-up) na pametnem vtiču in v vašem domačem WPS-združljivem usmerjevalniku, da takoj vzpostavite varno povezavo z vašim domačim omrežjem. Pametni vtič bo samodejno dodan na vaš seznam naprav v aplikaciji mydlink Home, kar pomeni, da ga lahko že začnete uporabljati.

Bodite obveščeni
. Aplikacija mydlink Home vam bo poslala nastavljiva obvestila o tem, kdaj prižge ali ugasne naprave, kdaj ste presegli nastavljeni prag porabe energije ali če je bila naprava samodejno deaktivirana zaradi pregrevanja vtiča.

Poraba energije? Kako to deluje? Ko svoje naprave priključite v pametni vtič, lahko spremljate in upravljate porabo energije v svojem domu. Statistična stran v aplikaciji mydlink Home predstavlja podrobne podatke o tem, koliko energije porablja naprava, ki je priključena v pametni vtič, tako da se lahko na podlagi tega odločite, kako bi bilo najbolje nastaviti vsako napravo, da prihranite denar.
Zavarujte svoj dom in naprave. Pametni vtič ima vgrajen toplotni senzor, ki prekine električno povezavo s povezano napravo, če se vtič pregreje. To pomeni, da vam ni treba skrbeti glede škode na napravi ali v vašem domu zaradi napake v delovanju naprave in zato ste bolj mirni …


Predstavljajte si naslednje primere …

V poznem zimskem večeru ste na poti domov. Zebe vas, utrujeni ste in želite se le zviti v klobčič v svoji prijetni in topli postelji – a vaša postelja bo ob prihodu domov ledeno mrzla. Pa ni treba, da je! Vzemite svoj pametni telefon, odprite aplikacijo mydlink Home in prižgite svojo električno odejo. To je vse, popolnoma enostavno. Doma vas bo pričakala topla in udobna postelja. Enkratno, kajne?

dlink12543rde54etrezhrdrtw


Ste na poti na letališče, od koder boste odleteli na težko pričakovan dopust. Potni listi? Da. Letalske vozovnice? Da. Otroci na zadnjih sedežih? Da. Vse pripravljeno. Nato pa se vam v misli prikrade tisti neprijeten občutek, da ste morda pozabili vklopiti časovno nastavitev za prižiganje in ugašanje luči. Brez skrbi. Vzemite svoj pametni telefon, odprite aplikacijo mydlink Home in izberite luč za lučjo ter nastavite čas prižiganja/ugašanja na minuto natančno, če želite, in sicer za vsak dan, ko vas ne bo doma. Seveda ni treba nastaviti le luči, temveč tudi radio, če želite. In zdaj se sprostite, saj veste, da bodo za vse poskrbele naprave mydlink Smart Home Technology.

65zjfgfwrs


Zadržali ste se v službi in domov vam ne bo uspelo priti pravočasno, da bi pozdravili otroke, ko se vrnejo iz šole. Zunaj je tema in veste, da bodo vstopili v temno hišo. Brez skrbi bodite, saj ste že nastavili brezžični senzor gibanja mydlink Home, ki je povezan z namizno svetilko prek pametnega vtiča. Tako se bo takoj, ko bodo vstopili, soba razsvetlila. In vi boste na telefon prejeli samodejno obvestilo, da so varno prispeli domov. Tako vam pomaga tehnologija D-Link.

dlink12543rde54etrezhrd 

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta pametne naprave pametna vtičnica
Način povezave brezžični standard b-g-n
Funkcije časovne nastavitve,spremljanje porabe energije,vklop/izklop,merjenje porabe energije,merjenje temperature
Vrsta napajanja 220V
Način opozarjanja preko aplikacije z opozorili in zvokom
Aktivacija ročno,aplikacija,aplikacija preko 3G/4G,senzor gibanja
Operacijski sistem IOS,Android
Montaža priključitev v 220v vtičnico
Garancija 2 leti
Prikaži več

Zaloga izdelka

Napišite svoje mnenje!

  • Za oddajo svojega mnenja se prosimo prijavite ali registrirajte.

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

E-kupon ''bang-3'' za 3% popusta pri spletnem nakupu.Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.