Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Komplet 3 žarnic, ki lahko prikazujejo belo svetlobo ali 16 milijonov različnih barv.

huesvetila20
Igrajte se s svetlobo in izbirajte med 16 milijoni barv

V aplikaciji Hue se igrajte s svetlobo in izbirajte med 16 milijoni barv, da svetlobo prilagodite razpoloženju. Uporabite najljubšo fotografijo in s svetlobnimi učinki podoživite poseben trenutek. Najljubše svetlobne nastavitve lahko shranite in enostavno prikličete z dotikom prsta.

Svetila Philips Hue uskladite z glasbo in filmi
Gledanje televizije razširite na ves prostor ali pa uživajte v povsem novem igralskem doživetju. Prenesite aplikacijo drugega proizvajalca in odkrijte neverjetno doživetje, ki ga omogoča Philips Hue. Ali pa svetlobo uskladite z najljubšo glasbo in uživajte v vsakem ritmu. Vsak prostor lahko spremenite v plesišče in uživate v svetlobi, ki je usklajena z glasbo. Prenesite eno od aplikacij drugih proizvajalcev in s sistemom Philips Hue pripravite pravo zabavo.

Topla bela do hladna svetla dnevna svetloba
S čudovito in naravno belo svetlobo ustvarite pravo vzdušje za vsako priložnost. Z aplikacijo nastavite želeni odtenek bele svetlobe, od hladne poživljajoče svetlobe do sproščujoče tople bele svetlobe. Ustvarite želeno vzdušje. Ne presvetlo. Ne pretemno. Idealno. 

huesvetila1

Svetloba za poživljanje, koncentracijo, branje in sproščanje
Svetloba vpliva na naše razpoloženje, vedenje, zbranost in rutine. Z aplikacijo lahko nastavite idealno svetlobo za vsak trenutek. Svetila Philips Hue so primerna za poživljanje, koncentracijo, branje in sproščanje. Dnevne rutine spremenite v prijetne trenutke. Počutite se drugače. Počutite se bolje.

Nežno se prebujajte ob osebnem sončnem vzhodu
Privoščite si miren spanec in se nežno prebujajte za svež začetek dneva. Philips Hue vas na prijeten način spravi iz postelje. Intenzivnost svetlobe se postopno viša, zato imate občutek, da vas prebuja sončna svetloba, kar je precej prijetnejše od nenadnega zvonjenja budilke.

Svetila upravljajte kjerkoli
Svetila lahko kjerkoli upravljate daljinsko. Preverite, ali ste ugasnili luči, ko ste odšli od doma, in jih vklopite, kadar delate pozno v noč. S tehnologijo za določanje mej lahko svetila nastavite tako, da začnejo svetiti ob prihodu domov ali se samodejno izklopijo, ko greste od doma. Inteligentno in priročno si poenostavite življenje in hkrati bodite povsem mirni.

huesvetila2

 Nastavite svetlobne urnike za pametno upravljanje doma
Aplikacija Philips Hue s funkcijo časovne nastavitve lahko poskrbi, da je dom videti poln tudi, kadar vas ni doma. Svetila nastavite tako, da se vklopijo ob določenem času, da vas ob prihodu domov pričaka svetloba. Osvetlitev posameznih prostorov lahko nastavite tudi na različne čase. Svetila seveda lahko nastavite tudi tako, da se ponoči postopoma izklapljajo, zato ste vedno prepričani, da ne bodo svetila po nepotrebnem.

Svetila upravljajte na svoj način
Svetila Philips Hue povežite z mostom in odkrijte neomejene možnosti. Upravljajte jih s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom z aplikacijo Philips Hue ali pa sistemu dodajte stikala za vklop svetil. Nastavljajte časovnike, obvestila, alarme in druge možnosti za popolno doživetje Philips Hue.
Povežite do 50 svetil Philips Hue
S priloženim mostom Philips Hue lahko povežete do 50 svetil in 10 dodatkov. Uporabite katerikoli začetni komplet in dodajte izdelke Philips Hue. Svetila lahko nato upravljate enostavno z intuitivno aplikacijo Philips Hue za pametne naprave iOS in Android. Philips Hue temelji na varčni, varni in zanesljivi tehnologiji ZigBee za upravljanjem svetilk. Sistemu nenehno dodajamo nove funkcije in izboljšave. Programska in vdelana programska oprema izdelka Hue se posodabljata brezžično.

Združljivo s tehnologijo Apple HomeKit
Začetni komplet za belo in barvno osvetlitev prostora Philips Hue je združljiv s tehnologijo Apple HomeKit. Siri lahko prosite, da vklopi ali zatemni svetila, prednastavitve pa lahko uporabljate brez dotika gumba. Z aplikacijami drugih proizvajalcev lahko svetila celo povežete z drugimi napravami s podporo za Apple HomeKit.

huesvetila3

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Tip osvetlitve LED
Vrsta svetlobe barvna
Vrsta žarnice LED
Zatemnjevanje ne
Vznožek E27
Moč 10 W
Način povezave brezžični
Jakost osvetlitve 60 W
Hitrost brezžične komunikacije 300
življenska doba 25000 H
Funkcije vklop/izklop
Aktivacija aplikacija
Garancija 1 leto
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.