VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomDekoracijaOstala dekoracijaOrganizator predalov, 4kom, ruhhy

Organizator predalov, 4kom, ruhhy

ID: 20918307
14,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: BrezProblema.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Organizator predalov, 4kom, ruhhy

 

Pregrada za predale je pripomoček, ki se uporablja za organizacijo in razdelitev prostora v predalu, da se zagotovi boljše ločevanje in red. Organizator je zelo enostaven za uporabo, le izmerite želeno dolžino in odrežite. Postopek ponovimo glede na dimenzije police in želeno število predelkov. Pregrade lahko hitro povežete s pomočjo rezov.



VSESTRANSKA UPORABA - pregrade se uporabljajo na različnih mestih, kot so: stanovanja, pisarne, trgovine, delavnice itd., da učinkovito razdelijo prostor in vam omogočajo shranjevanje različnih stvari na pravih mestih. Delali bodo v vseh vrstah pohištva. Predvsem v garderobnih omarah, komodah, omarah in predalnikih.

ZELO PREPROSTA MONTAŽA - ločilo vstavite v predal tako, da ga postavite noter in prilagodite širino, da bo ustrezal dimenzijam predala. Separatorji so sestavljeni iz 39 zob, ki jih je mogoče rezati na želeno širino. Samo zarežite na mestih rezov, da dobite velikost, ki jo potrebujemo.

HITRO SPAJANJE - delilnike lahko hitro povežemo med seboj z zarezami. Uporabite lahko tudi več kot 4 separatorje, celotna struktura bo imela več predelkov.

VZDRŽEVANJE REDA - najprej pomaga ohranjati red in organizacijo v predalu, kar olajša iskanje predmetov, ki jih potrebujete, in zmanjša nered. Z razdelilniki lahko ločite tudi različne kategorije predmetov, na primer jedilni pribor v kuhinji, pisalne potrebščine v pisarni ali orodje v delavnici. Ta rešitev olajša shranjevanje, sortiranje in vzdrževanje čistoče.

SPECIFIKACIJA - material: plastika; število predelkov: 4; število zob: 39; možnost rezanja: da; dimenzija: 46,3 x 7 cm; teža: 160 g; teža v paketu: 165



PREDNOSTI

pomoč pri ohranjanju reda
enostavna montaža
hitra povezava
iz trpežnega materiala
univerzalna uporaba
možnost prilagajanja dimenzij, samo rez
znamke RUHHY

Cached: Fri, 29 Mar 2024 11:21:16 GMT