VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiLENOVO ThinkPad X1 Yoga G8 Intel Core i7-1355U 14inch WUXGA MT 32GB 1TB UMA W11P Storm Grey 3y prenosni računalnik

LENOVO ThinkPad X1 Yoga G8 Intel Core i7-1355U 14inch WUXGA MT 32GB 1TB UMA W11P Storm Grey 3y prenosni računalnik

ID: 20671440
3.150,99 €

ali od 80,77 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
LENOVO ThinkPad X1 Yoga G8 Intel Core i7-1355U 14inch WUXGA MT 32GB 1TB UMA W11P Storm Grey 3y

 

Povsem druga raven zmogljivosti

Prenosnik Lenovo ThinkPad X1 Yoga 8. generacije 2-v-1 poganjajo procesorji Intel® Core™ vPro® 13. generacije. Ta naprava dvigne večopravilnost na naslednjo raven, saj procesorji inteligentno razporedijo delovne obremenitve na pravo nit, na pravo jedro, ob pravem času – kar omogoča boljše sodelovanje in produktivnost glede na dejanski način uporabe. S certifikatom Intel® Evo™ pa lahko računate na dosledno odzivnost, takojšnje prebujanje, celodnevno življenjsko dobo baterije, hitro polnjenje in pametne videokonference.

Povečevalec produktivnosti

Prenosnik ThinkPad X1 Yoga 8. generacije 2-v-1 vključuje izjemno funkcionalno in elegantno komunikacijsko vrstico s FHD kamero ali hibridno FHD in infrardečo (IR) kamero, oz. opcijo spletne kamere FHD / IR preko vmesnika mobilnega procesorja (MIPI) z dodatno varnostjo Computer Vision. Vse kamere vključujejo zaslonko za zasebnost spletne kamere. Še več, 4 mikrofoni z vgrajenim odpravljanjem šumov na osnovi umetne inteligence in Dolby Voice® zagotavljajo odličen zvok. S tako neverjetno kakovostjo video klicev se morda nikoli več ne boste želeli voziti v pisarno.

Tipkajte, skicirajte, povlecite.

Zahvaljujoč 360-stopinjskemu tečaju prenosnik ThinkPad X1 Yoga 8. generacije 2-v-1 hitro preklaplja med načini prenosnika, tablice, šotora in stojala. Ne glede na to kam vas delo popelje, se naprava prilagodimo vašemu slogu in pomaga, da stvari opravite hitreje. Brezhibno preidite od tipkanja na tipkovnico do skiciranja, podpisovanja dokumentov ali zapisovanja na zaslonu s peresom, ki ga je mogoče ponovno napolniti. Ali pa preprosto povlecite s prstom, ko napravo uporabljate kot tablico.

Priročna povezava s telefonom

Z Intel® Unison™ lahko vaš prenosnik postane gonilna sila z vsem kar počnete. Brezžično povežite svoj telefon – Android ali iOS – s prenosnikom ThinkPad X1 Yoga 8. generacije Hitro in enostavno prenašajte datoteke, ter nemoteno urejajte fotografije in videoposnetke na velikem zaslonu. Kličite in sprejemajte klice neposredno iz računalnika s polnim dostopom do seznama stikov v telefonu. Na prenosniku lahko tudi prejemate in pošiljate sporočila. Ni potrebno preklaplati med napravami, saj je zdaj vse na enem mestu.

Zaščitite svoje podatke in sistem

Biometrija ThinkPada X1 Yoga 8. generacije zagotavlja dodatno zaščito – od čitalca prstnih odtisov, integriranega z gumbom za vklop, do programske opreme za prepoznavanje obraza, ki deluje z IR kamero. ThinkShield, naš celovit paket varnostnih rešitev, je sestavni del vseh naših poslovnih prenosnikov. Funkcije, kot je diskretni modul Trusted Platform Module (dTPM), varujejo vaše kritične podatke s šifriranjem. Zaznavanje prisotnosti samodejno zaklene vašo napravo, ko se oddaljite od nje, medtem ko izbirni zaslon PrivacyGuard preprečuje radovednim očem, da bi videli, kaj je na vašem zaslonu.

Trajnost jemljemo resno

Zavezali smo se k ničelnim neto emisijam toplogrednih plinov do leta 2050, s čimer smo postali prvi proizvajalec osebnih računalnikov in pametnih telefonov na svetu in eno od samo 139 podjetij s ciljem neto ničelnih emisij, ki ga je potrdila pobuda Science Based Targets (SBTi). Za ThinkPad X1 Carbon 11. generacije to pomeni spajkanje pri nizki temperaturi in pokrovu C iz 90 % recikliranega magnezija. V ohišju zvočnika uporabljamo 98 % reciklirane plastike po uporabi (PCC), 25–30 % reciklirane plastike PCC v ohišju baterije ter 90 % reciklirane plastike PCC v napajalniku. Embalaža je v celoti brez plastike.

Kakovost, na katero se lahko zanesete

Lenovo uporablja standarde MIL-STD 810H Ministrstva za obrambo ZDA, da ustvari ravnovesje med zanesljivostjo in vzdržljivostjo za vsak ThinkPad. Preizkušen v skladu z 12 strogimi standardi in več kot 200 preverjanji kakovost. Ti testi zajemajo spremenljivke, kot so arktična divjina in puščavske nevihte, vključno s temperaturo, tlakom, vlažnostjo, vibracijami in še več.

Ohlajen kot se šika

Spodnja stran tipk na naši legendarni tipkovnici ThinkPad je zasnovana za boljši pretok zraka. V kombinaciji z dvojnimi ventilatorji in zadenjskim prezračevalnim sistemom ThinkPada X1 Yoga 8. generacije 2-v-1 ohranja ta konvertibilni prenosnik hladen, tudi pod najzahtevnejšimi obremenitvami

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
35,6 cm (14")
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i7
Ločljivost zaslona
1920x1200
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Tehnologija panela zaslona
IPS
Model procesorja (PC)
Intel Core i7-1355U procesor (1,7 - 5 GHz)
Model grafične kartice
Intel Iris Xe Graphics
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
32
Frekvenca RAM pomnilnika [MHz]
6000
Proste reže RAM pomnilnika
0
Tip in kapaciteta diska
SSD 1 TB
Optična enota
brez
Wi-Fi standard
802.11ax
Bluetooth standard
5.3
Priključki
HDMI, kombo vhod sluš./mikr., USB 3.2 Gen 1, Thunderbolt 4
Priključek za docking station
da
Osvetljena tipkovnica
da
Čitalec prstnih odtisov
da
Vrsta baterije
Li-poly
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Teža [kg]
1.38
Barva
siva
Namen uporabe računalnika
pisarna
Material
aluminij
Garancija v letih
3
Garancija za pravne osebe v letih
3
Garancija baterije
12 mesecev
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Fri, 29 Mar 2024 10:19:05 GMT