Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneOstali dodatkiCadorabo Neopren Mobile Phone Sports Gym Jogging Warg Band Band Band žep, ki je združljiv s 4,5 - 5 Zollovimi telefoni s ključnim žepom in priključkom za slušalke v modri barvi

Cadorabo Neopren Mobile Phone Sports Gym Jogging Warg Band Band Band žep, ki je združljiv s 4,5 - 5 Zollovimi telefoni s ključnim žepom in priključkom za slušalke v modri barvi

ID: 20622013
14,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 2.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Tanek, lahek dizajn in mehak, udoben neoprenski material naredijo kadorabo športni trak idealen dodatek za lastnike mobilnih telefonov, ki so aktivni.
  • Varni pritrdilni element Velcro omogoča, da je športni zapestni pas prilagojen različnim velikosti roke. Zaščitni primer je odporen na brizganje in ročno pranje. Pašček ponuja dodaten predal za shranjevanje tipk.
  • Membranski pokrov športnega pasu ščiti vaš telefon pred praskami in drugimi poškodbami. Zahvaljujoč ovitku je zaslon zaščiten brez kakršnih koli funkcionalnih omejitev. Dihalni material, tanek dizajn in vedno popolna prileganje po zaslugi dvojnega pasu.
  • Uporabniku prijazen velkro pritrdilni element je mogoče prilagoditi različnim velikosti rok. Za ozke roke je mogoče Velcro trak prikladno potegniti skozi dve odprtini pasu, da se tesno prilega. Zapestni pas je primeren tudi za širše roke. Za to bi morali uporabiti zunanjo odprtino.
  • Drugo: Prikazani mobilni telefon ni vključen v obseg dostave!

 

Cadorabo Sports WardBand - vsestranska zaščita za vaš mobilni telefon, tudi med športom

vitko, lahek dizajn in mehki, udoben neoprenski material naredijo Cadorabo športni trak idealen dodatek za mobilni telefon Lastniki, ki so pogosto aktivni.

Z varnim pritrdilnikom Velcro se lahko športni trak prilagodi različnim velikosti rok. Zaščitni primer je odporen na brizganje in ročno pranje. Zahvaljujoč ovitku je zaslon zaščiten brez kakršnih koli funkcionalnih omejitev.

Uporabniku prijazno zapiranje Velcro je mogoče prilagoditi različnim velikosti rok. Za tanke roke je mogoče Velcro trak priročno potegniti skozi dve odprtini pasu, da se zagotovi tesno prileganje. Zapestni pas je primeren tudi za širše roke. Za to bi morali uporabiti zunanje odprtino. Ali pa jih morate vedno držati v roki zaradi pomanjkanja žepov? Zapestni pas ima majhen ključni predal, v katerem lahko udobno shranite dve tipki.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0,5
Vrsta mob. dodatka
komfortni dodatek
Original/kompatibilen
kompatibilen
Material
neoprene
Barva
modra
Cached: Thu, 28 Mar 2024 10:26:44 GMT