Košarica

Košarica je prazna

Izdelka žal ne prodajamo več, vendar smo prepričani, da imamo primeren izdelek za vas!

Iskan izdelek je nadomestil kvalitetnejši, aktualnejši ali atraktivnejši izdelek. Predlagamo, da preverite sorodne izdelke ali izpostavljene izdelke. Prikazani so spodaj!

Opis izdelka

Pečica Beko Chef s funkcijo peke s pomočjo pare in parnim čiščenjem.

Funkcija peke s pomočjo pare
Profesionalni kuharji restavracij po celem svetu vedo, da peka s paro pomeni boljši okus in bolj privlačen videz hrane. Pečica Beko Chef prinaša to posebnost vrhunskih kuharjev iz svetovnih restavracij neposredno v vašo kuhinjo. Funkcija SteamAid zagotavlja ohranjanje vitaminov, hranljivih snovi in naravne arome živil ter tako povečuje kakovost pripravljenih jedi. Med peko z izbranim programom peke se ob natančno določenem času v notranjost pečice samodejno vbrizga para. Poleg tega vam funkcija peke s paro omogoča, da lahko paro v notranjost pečice do 3x vbrizgate (vstavite) tudi ročno. Peka s paro je predvsem zelo uporabna za določene skupine jedi, kot so peciva, perutnina, meso in ribe ter je odlična za ustvarjanje hrustljave skorje na kruhu in pecivih. Poleg tega notranji del kruha postane mehkejši v primerjavi z običajnimi načini peke. Pri peki perutnine, mesa in rib para odlično ohranja sokove ter zmanjšuje maščobo v teh živilih. S peko s paro bodo izsušen puran, trda pečenka in mastno meso postali preteklost.

Parno čiščenje -  program »SteamShine«
Enostavno parno čiščenje v programu SteamShine omogoča, da se s pomočjo generatorja pare le-ta generira in sprosti v pečico med ciklom čiščenja. Program SteamShine omehča vse ostanke hrane in olja, ki jih lahko preprosto odstranite s pomočjo krpe za čiščenje.

Steklena vrata za preprosto čiščenje
Vsak prostostoječi štedilnik Beko je opremljen s popolnoma steklenimi vrati, ki so preprosta za čiščenje. Vrata so iz popolnoma steklene plošče in so na notranji strani brez vijakov, kar omogoča preprosto čiščenje.

Mehko zapiranje vrat
Vrata pečice se zahvaljujoč novim tečajem gladko in mehko zapirajo.

Oleofobna nanotehnologija
Znamka Beko vam ponuja nove pametne rešitve za vaša vsakdanja opravila. Nanotehnologija oleofobne zaščite na steklih vrat vgradnih pečic omogoča enostavno čiščenje. Zahvaljujoč oleofobni nanotehnologiji vam bodo vgradne pečice Beko prihranile čiščenje oljnih madežev. Ker ne boste več potrebovali dragih čistilnih sredstev, boste prihranili denar ter porabili manj časa in truda za čiščenje. Zadostuje le, da vrata pečice po 20. peki preposto očistite z blagim čistilom in obrišete z mehko krpo. Tako boste vrata pečice ohranili čista več let, ob tem pa prihranili čas in denar.

Velika prostornina
Ne glede na standardne mere, ima 65 l pečica Beko najbolj prostorno notranjost v svojem razredu. Tako boste lahko pripravili veliko pojedino za celotno družino in prijatelje. Pečica je primerna za velike družine in vse, ki želijo popolnoma izkoristiti 60 cm široko standardno vgradno pečico.

Funkcija hitrega segrevanja
Funkcija hitrega segrevanja je bila zasnovana za prihranek časa. Pri tej nastavitvi se za hitro predsegrevanje hkrati aktivirajo vsi elementi segrevanja. Pečica se segreje za 35 % hitreje kot pri standardnih funkcijah. Ko pečica doseže želeno temperaturo, se samodejno preklopi na prednastavljeni način peke.

Prikaži več

Tehnične podrobnosti

Vrsta vgradne pečice kombinirana s paro
Upravljanje elektronsko
Prostornina 65 L
Energijski razred A-20
Vrsta pečenja 3D sistem
Zasteklitev vrat dvojna
Način čiščenja brez
Širina 59,4 CM
Višina 59,5 CM
Globina 56,7 CM
Garancija 5 let
Prikaži več

S prijavo na e-novice do popustov. Prijavi se in prihrani.

Spletni piškotki

Spletni center bigbang.si uporablja piškotke, s katerimi zagotavljamo varno, naprednejšo in popolno nakupovalno izkušnjo. Želite izvedeti več?

Ali se strinjate, da na vaš računalnik namestimo piškotke za ta namen?

Ne Da

Prijavi se na e-novice in ne zamudi novih priložnosti za prihranek.