Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaŽenska negaIPL odstranjevalci dlačicPHILIPS BRI955/00 Lumea Prestige IPL odstranjevalec dlak

PHILIPS BRI955/00 Lumea Prestige IPL odstranjevalec dlak

ID: 686561
459,99 €

ali od 12,25 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Aparat IPL s tehnologijo SenseIQ zagotavlja dolgotrajno odstranitev dlak po celem telesu v udobju vašega doma. Privoščite si gladko kožo kot v salonu s personaliziranim vodenjem v aplikaciji Lumea IPL.

 

Za kožo brez dlačic kar 6 mesecev1

z našim najhitrejšim in najučinkovitejšim aparatom IPL

  • Tehnologija SenseIQ
  • 3 različni pametni nastavki za telo, obraz in občutljive predele
  • Brezžična in žična uporaba
  • Zagotavlja 450.000 osvetlitev5

 

6 mesecev brez dlak1

Kratica IPL pomeni intenzivna pulzna svetloba. Gre za tehnologijo s toplo nežno svetlobo, ki ustavi rast dlak. Svetloba prodre do korenine dlak in spodbuja nastop faze mirovanja mešičkov ter izpadanje dlak. Ponovitve tretmajev postopoma preprečijo ponovno izraščanje dlak, zato ostane vaša koža čudovito neporaščena in svilnato gladka. Aparat Philips Lumea je bil razvit v sodelovanju z dermatologi in klinično preizkušen, da zagotavlja enostaven, učinkovit in udoben tretma tudi na občutljivih predelih, in vse to v udobju vašega doma.

 

3 tretmaji, 92 % manj dlak3

Neodvisne študije so pokazale, da se že s tremi tretmaji doseže do 92-% zmanjšanje poraščenosti3. Prve štiri tretmaje je treba ponavljati na dva tedna, naslednjih osem tretmajev pa je treba ponoviti vsake štiri tedne. Po 12 tretmajih lahko šest mesecev uživate v popolnoma gladki, neporaščeni koži1.

 

Tehnologija SenseIQ

Senzor SmartSkin aparata Lumea zazna vaš odtenek kože in označi najudobnejšo nastavitev osvetlitve za vas. Pametni nastavki prilagodijo programe, ki so prilagojeni za posamezne predele telesa. Razvit je v sodelovanju z dermatologi, navdih pa smo črpali pri vas, za nežno, dolgotrajno odstranjevanje dlak, celo na občutljivih predelih4.

 

Možnost uporabe s kablom ali brez njega

IPL-napravo Philips Lumea Prestige je mogoče uporabljati s kablom ali brez njega za popolno udobje. Napravo uporabite brez kabla za popolno svobodo gibanja, ko pa jo želite uporabljati BREZ prekinitev, jo priključite na napajanje.

 

Edinstveno zaobljeni nastavki za različne dele telesa

Vaše telo je edinstveno. Zato morate tudi na edinstven način obravnavati svojo kožo, obline in obliko. Nastavki aparata Lumea za nego celotnega telesa so oblikovani tako, da se popolnoma prilegajo vsaki oblini in prilagodijo programe, ki so prilagojeni posameznemu predelu telesa. Okenca za odstranjevanje so zasnovana za povečanje stika s kožo, da zagotovijo, da ne uhaja svetloba, kar zagotavlja učinkovito in nežno odstranjevanje celo na občutljivih predelih.

 

Nastavek za telo

Pametni nastavek za telo ima največje okence za tretma, kar 4,1 cm2, zato je popolna izbira za hitro obdelavo večjih delov telesa, na primer nog, rok in trebuha. Z njim lahko izvedete tretma spodnjega dela obeh nog v samo osmih minutah in pol. Z vbočeno obliko se tesno prilega obliki telesa, kar zagotavlja najboljši stik s kožo. Priključite ga na aparat, da prilagodi delovanje, prikrojeno vašemu telesu. 83 % žensk je bilo zadovoljnih z zmanjšano poraščenostjo nog6.

 

Natančni nastavek za občutljive predele

Pametni natančni nastavek je srednje velik in ima okence velikosti 3 cm2 za natančen zajem predelov bikinija in pazduh. Njegova ukrivljena oblika se prilagaja oblinam vašega telesa za čim večji stik s kožo. Ko je nastavek pritrjen na napravo, prilagodi po meri narejen program za ta predela telesa.

 

Nastavek za obraz

Nastavek za obraz je premišljeno zasnovan za majhno, ravno okence velikosti 2 cm2 za učinkovito in nežno odstranjevanje dlak na obrazu. Ta nastavek je idealen za zgornjo ustnico, brado ali čeljust, vanj pa je vgrajen tudi dodaten filter. Ko ga priključite na aparat, pametni nastavek samodejno prilagodi svetlobo za tretma obraza. 84 % žensk je bilo zadovoljnih z zmanjšano poraščenostjo6.

 

Primerne vrste dlak in kože

Aparat Philips Lumea IPL serije 9000 je učinkovit za uporabo pri raznolikih barvah dlačic in tipih kože. Uporabljate ga lahko pri naravnih temno blond, rjavih in črnih dlačicah ter pri odtenkih kože od zelo svetle do temno rjave. Tehnologija IPL deluje glede na kontrast med pigmentom v barvi las in pigmentom v odtenku kože, zato (tako kot pri drugih aparatih za odstranjevanje dlak s tehnologijo IPL) aparata Philips Lumea IPL ne morete uporabljati za odstranjevanje belih, sivih, svetlo blond ali rdečih dlak. Prav tako tudi ni primeren za zelo temno kožo.

 

Brez nadomestnih delov, brez skritih stroškov

Naprava Philips Lumea je celostna rešitev, ki jo lahko začnete uporabljati takoj, ko jo vzamete iz embalaže. Nadomestne kartuše in geli niso potrebni.

 

Kateri model Philips Lumea izbrati?

 

1" Povprečno zmanjšanje poraščenosti po 12 tretmajih: 78 % na nogah, 64 % na predelu bikinija, 65 % pod pazduhami

2" Srednji rezultat: 58 % manjša poraščenost po 12 tretmajih

3" Ob upoštevanju razporeda tretmajev, merjeno na nogah; rezultati med uporabniki se lahko razlikujejo.

4" Ob upoštevanju razporeda tretmajev

5" Preračunano za uporabo na spodnjem delu nog, v predelu bikinija, pod pazduhami in na obrazu. Življenjska doba sijalke ne podaljšuje Philipsove 2-letne mednarodne garancije.

6" Raziskava je bila izvedena na Nizozemskem in v Avstriji, sodelovalo je 46 žensk: to so rezultati po 3 tretmajih na nogah, v predelu bikinija, pod pazduhami in 2 tretmajih na obrazu

7" Pri uporabi brezžičnega aparata, velikosti okenca in zaobljenih nastavkov.

8" Preizkus je bil izveden na 190 udeležencih preizkušanja v Združenem kraljestvu leta 2020.

Tehnične podrobnosti
Število stopenj moči
5
Garancija v letih
2
Jamstvo v letih
1
Stopnje moči
5
Število bliskov/osvetlitev
450000
Področje uporabe
bikini, noge, obraz, pazduha, roke, trebuh
Dodatno
nastavek za telo, nastavek za obraz, nastavek za občutljive predele
Cached: Tue, 19 Mar 2024 02:39:26 GMT