Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobPHILIPS HX8072/01 Sonicare nastavek za električno zobno ščetko

PHILIPS HX8072/01 Sonicare nastavek za električno zobno ščetko

ID: 603489
-80 % -15% s kodo UAU
15,99 €
3,19 €
Prihranek  12,80 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 18.4. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 17.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Philips Sonicare za čiščenje jezika
Edini čistilni sistem za jezik z močjo Sonicare

Zobno ščetko Philips Sonicare spremenite v zmogljiv sonični sistem za čiščenje jezika. Naša pametna ščetka za čiščenje jezika TongueCare+ s posebej zasnovanimi mikro ščetinami skupaj z razpršilom Philips Sonicare BreathRx globinsko očisti vaš jezik.

Preprosta dopolnitev ustne nege
• Od zobne ščetke do strgala za jezik v eni potezi
• Zlahka dosezite vsak delček jezika

Inovativna tehnologija
• Samodejna povezava z ročajem vaše zobne ščetke
• 240 mikro ščetin za nežno in globoko čiščenje
• Philips Sonicare za č

 

Enostavna pritrditev
Strgalo za jezik TongueCare+ vašo zobno ščetko Philips Sonicare spremeni v zmogljiv sonični sistem za čiščenje jezika. Vsako strgalo se kot običajna glava ščetke s klikom pritrdi na ročaj vaše zobne ščetke Philips Sonicare. Ta inovativna strgala za jezik so preprosta za uporabo, zamenjavo in čiščenje ter primerna za vse ročaje zobnih ščetk Philips Sonicare, zato lahko v vsakodnevno ustno nego preprosto dodate tudi čiščenje jezika. Strgalo je primerno za vse ročaje zobnih ščetk Philips Sonicare, razen za: PowerUp Battery in Essence.

Naj bo vaš jezik resnično čist
Da bo vaš jezik resnično čist, morate doseči vsak kotiček. Ergonomična oblika strgala za jezik TongueCare+ omogoča udobno in nežno čiščenje. Z majhno in prilagodljivo glavo lahko sežete v vsak kotiček in odstranite bakterije, ki povzročajo slab zadah.

Pametni združevalni način
Naše pametno strgalo TongueCare+ vsebuje mikročip, ki se poveže z ročajem zobne ščetke. Ko strgalo pritrdite, ga ročaj samodejno prepozna in izbere pravi način in stopnjo intenzivnosti za vrhunsko učinkovitost čiščenja jezika. Pritisniti morate le gumb za vklop.

Mikro ščetine
Strgalo za jezik TongueCare+ z 240 gumijastimi mikro ščetinami je oblikovano posebej za čiščenje mehke površine vašega jezika s porami. Prilagodljive mikro ščetine sledijo linijam in nežno čistijo med izboklinami in vzboklinami, odstranijo bakterije in omogočijo, da naše razpršilo BreathRx za uničevanje bakterij prodre še globlje. Kompaktna oblika vam omogoča, da zlahka očistite celotno površino jezika.

Sonična tehnologija
Strgalo TongueCare+ je edino strgalo z močjo Philips, s katerim zlahka odstranite bakterije, ki povzročajo slab zadah. Strgalo z 31.000 vibracijami na minuto z jezika sprosti delce, odstrani bakterije, ki povzročajo slab zadah, in omogoči, da sestavine razpršila Philips Sonicare BreathRx, ki uničujejo bakterije, prodrejo še globlje. Vaš jezik bo dlje čist, vaš zadah pa dlje svež.
Cached: Tue, 16 Apr 2024 11:54:33 GMT