Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega zobPHILIPS HX9042/17 Sonicare nastavek za električno zobno ščetko

PHILIPS HX9042/17 Sonicare nastavek za električno zobno ščetko

ID: 603485
29,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 1.4. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.3. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Naša glava ščetke za najgloblje čiščenje
Uživajte v čiščenju, ki je edinstveno kot vaš nasmeh. Naša tehnologija vrhunskega odstranjevanja zobnih oblog se zahvaljujoč mehkim stranicam prilagodi obliki vaših zob in dlesni ter zagotavlja 4-

krat boljši stik s površino kot običajna glava ščetke** za udobno in temeljito čiščenje.

Za izjemno odstranjevanje zobnih oblog
• Odstrani do 10-krat več zobnih oblog kot ročna zobna ščetka

Najgloblje čiščenje z zobno ščetko Philips Sonicare doslej
• Do 4-krat boljši stik s površino** za enostavno globoko čiščenje Inovativna tehnologija
• Samodejna izbira o

 

Poslovite se od zobnih oblog
Zaradi prilagodljive zasnove odstrani do 10-krat več zobnih oblog na težje dostopnih mestih* ter zagotavlja globoko čiščenje ob dlesni in med zobmi.

Tehnologija za prilagodljivo čiščenje
S tehnologijo za prilagodljivo čiščenje boste vedno dosegli vam prilagojeno čiščenje. Mehke gumijaste stranice se prilagodijo, glava ščetke za vrhunsko odstranjevanje zobnih oblog pa se prilagodi obliki vaših zob in dlesni ter ublaži prekomerni pritisk pri ščetkanju ter hkrati poveča sonično moč čiščenja. Ščetine se tako prilagodijo obliki zob in dlesni, kar zagotavlja 4-krat boljši stik s površino kot običajna glava ščetke** za udobno in temeljito čiščenje.

Združevalni način BrushSync™
S funkcijo združevalnega načina BrushSync™*** boste vedno dosegli najučinkovitejše čiščenje. Glava ščetke za vrhunsko odstranjevanje zobnih oblog C3 Premium Plaque Control se sinhronizira z ročajem ščetke Philips Sonicare*** z omogočenim združevalnim načinom BrushSync™ ter izbere optimalni način ščetkanja in stopnjo intenzivnosti za izjemno čiščenje. Vaša naloga je le, da pričnete s ščetkanjem.

Tehnologija Philips Sonicare
Glava ščetke in ročaj Sonicare sta najboljši par. Z napredno sonično tehnologijo vam nudita vrhunsko čiščenje. Hitre vibracije v ročaju zobne ščetke omogočajo do 31.000 gibov ščetke na minuto in spenijo zobno pasto v mehurčke, ki odstranjujejo zobne obloge in jih spravijo globoko med vaše zobe in ob dlesen, kar zagotavlja izjemno čiščenje.

Opomniki za zamenjavo glave ščetke
Glave ščetk postanejo po 3 mesecih uporabe manj učinkovite, vendar pa vas bo način BrushSync™ opomnil, preden do tega pride. Pametna zobna ščetka si bo zapomnila, kako pogosto in kako močno ščetkate, in vas bo opozorila, ko bo čas za zamenjavo. Nimate pametne zobne ščetke Philips Sonicare? Enostavno spremljajte modre zamenljive ščetine, in ko te postanejo bele barve, boste vedeli, da je čas za novo glavo ščetke.

Ščetkajte brez skrbi
Vse glave ščetk Philips Sonicare so varne in nežno čistijo zobe in dlesen. Med testiranji se pri vsaki glavi ščetke preizkusijo njene različne stopnje, s čimer se zagotovi vzdržljivost in izjemna učinkovitost pri vsakem ščetkanju.

Enostavna pritrditev
Glava ščetke za vrhunsko odstranjevanje zobnih oblog je primerna za vse ročaje zobnih ščetk Philips Sonicare, razen za PowerUp Battery in Essence. Pri zamenjavi in čiščenju jo enostavno odstranite in pritrdite.
Cached: Thu, 28 Mar 2024 16:24:28 GMT