Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneZaščitna steklaZaščitniki zaslona Cadorabo, združljivi s HTC - Zaščitnimi filmi v visokem jasnem - 10 komadi zelo prozorni zaščitni filmi proti prahu, umazanijo in praskami

Zaščitniki zaslona Cadorabo, združljivi s HTC - Zaščitnimi filmi v visokem jasnem - 10 komadi zelo prozorni zaščitni filmi proti prahu, umazanijo in praskami

ID: 20604223
12,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 3.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Cadorabo Shop
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
  • Kristalno čista-visoko ločljivost (HD) zaščita zaslona za jasno vizualno kakovost in barvno sijaj! Funkcija dotika vašega mobilnega telefona je odlično ohranjena, ultra jasna tehnologija pa je zaščitni film videti skoraj neviden.
  • Funkcija: zanesljivo ščiti vaš zaslon pred obrabo in znatno zmanjša amortizacijo vašega mobilnega telefona . Antistatični premaz (Nano Technology) odbija prah in umazanijo
  • Kakovost: Prilagojeni material omogoča največjo moč z minimalno debelino. Napredni material zagotavlja odpornost na praske do 4H, kar pomeni trajnost za vsakodnevno uporabo. Material je zasnovan posebej za uporabo z zasloni na dotik.
  • Fit: Zahvaljujoč laserskemu rezanju, zaščitnik zaslona ponuja zelo dobro prileganje. Zahvaljujoč čistim izrezom se tanek film prilega vašemu zaslonu kot druga koža in nudi neprekinjeno zaščito.
  • Kako-Works: dvoslojni sistem za zaščito filma olajša uporabo zaslonskega filma veliko lažje ! Zahvaljujoč dodatki je aplikacija brez mehurčkov enostavna. Mehurčke je mogoče enostavno odstraniti proti robom.

 

Cadorabo 10x zaslonski zaščitni film

Popolna in skoraj nevidna zaščita za vaš mobilni telefon s tem zaščitnim filmom. Film je še posebej praktičen za mobilne telefone z zaslonom z visoko ločljivostjo.

Zaščitni film je idealen za tiste, ki želijo nevidni film za prikaz mobilnega telefona. Posebna značilnost teh prikaznih zaščitnih filmov je resnična reprodukcija barv in pisav za ostrino. Prikaz skozi film ostaja neobdelana s kristalno čistim optikom prikaznega filma na vašem telefonu.

Zaščitni film za prikaz je še posebej odporen na praske in celo pisanje s pisalom na zaslonu na dotik ne more škoditi zaščitni film.

Uporaba zaščitnega filma je otroška igra, ne da bi pihala mehurčke.

Tehnične podrobnosti
Vrsta zaščite zaslona
zaščitna folija
Original/kompatibilen
kompatibilen
Za znamko naprave
HTC
Cached: Thu, 28 Mar 2024 19:05:23 GMT