Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domSpalnicaKomode in predalnikividaXL Stojalo za vino iz masivnega predelanega lesa 55x23x85 cm

vidaXL Stojalo za vino iz masivnega predelanega lesa 55x23x85 cm

ID: 20622629
78,80 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 4.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: shumee
Na voljo še 1 ponudba od 91.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
To stojalo za vino starinskega videza bo idealna izbira za shranjevanje večih steklenic. To je odlična izbira za ljubitelje vina..

 

To stojalo za vino starinskega videza predstavlja brezčasen dodatek za vaš dom. Popolno je za ljubitelje vina.

 

Stojalo za vino je izdelano iz masivnega recikliranega lesa, ki se ponaša z značilnostmi različnih vrst lesa, kot so na primer mahagonij, tikovina, mangov les, akacijev les itd. Vdolbine, ki so posledice žebljev, vijakov in druge vidne nepopolnosti samo poudarijo pristnost lesa. Te nepopolnosti v sebi skrivajo dolgo zgodovino lesa in niso namerno ustvarjene. Les prihaja iz naravno padlih dreves, poškodovanih lesenih čolnov, lesenih hiš itd. Vsak kos pohištva je edinstven in drugačen od drugih. Znaki obrabe in rokodelstva tega popolnoma ročno izdelanega stojala za vino dajejo vsakemu kosu pohištva edinstven videz in prispevajo k spektakularnemu starodobnemu stilu.

 

Vsak korak v proizvodnem procesu se izvaja z največjo skrbnostjo. Klasične oblika zagotavlja, da bo ta kos pohištva prava zvezda vsakega prostora.

 

Pomembna opomba: Barve se od kosa do kosa lahko razlikujejo, zato je vsako naše stojalo za vino edinstveno; dostava je naključna.

  • Material: Trden predelan les
  • Dimenzije: 55 x 23 x 85 cm (Š x G x V)
  • Ročno izdelano
Tehnične podrobnosti
Barva
rjava
Višina [cm]
85
Globina [cm]
23
Širina [cm]
55
Cached: Thu, 28 Mar 2024 17:36:46 GMT